✨️ Autor wpisu (OP): Ale to tylko twoja projekcja, nie mierz ludzi swoją miarą i poprzez swoją rzeczywistość. Kompletnie mnie nie znasz, na podstawie jednego wpisu tyle o mnie wiesz. Zluzuj trochę, przestań generalizować i kategoryzować ludzi tak powierzchownie, bo ciężko ci będzie nawiązać jakiekolwiek znajomości.
@mirko_anonim: OP "haha, ale super, że nie jestem kobietą, na pewno 4 miliardy ludzi jest dokładnie takich jak moja żona". Też OP do kogoś "ale proszę nie generalizować i nie kategoryzować ludzi powierzchownie, halo!!!".
Polecam na spokojnie się zastanowić nad sobą i podwójnymi standardami kolego ;)
sumienny-człowiek-70: zesrales sie ze szczescia, bo zamulales w pubie przy uzywkach dla robotnikow i spiewales piosenki, ktore byly przeterminowane jak moi starzy byli 20 latkami.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Kompletnie mnie nie znasz, na podstawie jednego wpisu tyle o mnie wiesz. Zluzuj trochę, przestań generalizować i kategoryzować ludzi tak powierzchownie, bo ciężko ci będzie nawiązać jakiekolwiek znajomości.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Polecam na spokojnie się zastanowić nad sobą i podwójnymi standardami kolego ;)
Baba przy takiej okazji prędzej znajdzie powód do p---------a się do czegoś, niż do dobrej zabawy
Jakos przezyje bez relacji z zycie_schemat.exe
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi