Aktywne Wpisy

Tetsuya +110
Wczoraj któryś raz z kolei (6? 7?) robiłem podchody do jedynego w mojej miejscowości automatu i jak zwykle nie działał. Już cały 120 litrowy worek uzbierałem tych opakowań bo co podejdę to awaria albo przepełniony. Czyli mam to wrzucić w samochód i jechać specjalnie 35 kilometrów do jedynego większego miasta w okolicy zeby się tego pozbyć, ale gdzie tu sens i ekologia? Stracę czas, spalę benzynę za 30pln (czyli więcej niż warte
źródło: 1000004437
Pobierz
MG78 +227
Nadeszła wiosna i zaraz zakwitną wiśnie, z tej okazji rozdajo mojej książki Poznaj Japonię.
To książka, która przeznaczona jest dla wszystkich miłośników Kraju Kwitnącej Wiśni. Ma 400 stron, twardą oprawę i ponad 190 zdjęć dzięki czemu ładnie się prezentuje i świetnie sprawdzi się na prezent. Książkę można zamówić na poznajjaponie.pl, gdzie są też przykładowe strony oraz spis treści, jest też dostępna na Allegro.
Książka jest odpowiednia zarówno dla tych, którzy do
To książka, która przeznaczona jest dla wszystkich miłośników Kraju Kwitnącej Wiśni. Ma 400 stron, twardą oprawę i ponad 190 zdjęć dzięki czemu ładnie się prezentuje i świetnie sprawdzi się na prezent. Książkę można zamówić na poznajjaponie.pl, gdzie są też przykładowe strony oraz spis treści, jest też dostępna na Allegro.
Książka jest odpowiednia zarówno dla tych, którzy do
źródło: poznaj-japonie
Pobierz

To zależy co rozumiesz jako "sens życia".
Jeśli rozumiesz go jako "jakiś wyższy/nadprzyrodzony cel dla którego istniejemy", to takowy sens życia zwyczajnie
Komentarz usunięty przez autora
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: przez 99.999999% naszego gatunku, przodkowie nie byli dalej niz 50km od domu. A ty sobie wmawiasz, ze bez udzialu w safari nigdy nie bedziesz szczesliwy.
@mirko_anonim: marzenia mariusza z brighton xddd
Zgadzam się z tym że zamożność wpływa na nasze możliwości w zakresie uprzyjemniania sobie życia. Osoba bogata jest