Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Jak nie spróbujesz to będziesz żałował. Jak spróbujesz i nie wyjdzie to nic nie tracisz. Jak zrobisz to kulturalnie to nie stracisz nawet koleżanki. Śpiesz się, możliwe że już parę razy to z------ś.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @antypizda: Bardzo dziękuję Ci za odpowiedź. Szczerze nie spodziewałem się, że ktoś poświęci czas na to, aby odpowiedzieć w tak wyczerpujący sposób.

Myślę, że po tym dość ciemnym okresie zacząłem w wielu aspektach wychodzić na prostą. Zaczynam planować trochę w przód, zaczynam angażować się w nowe aktywności i możliwe, że dlatego wynika obecnie ta potrzeba, aby uzupełnić kolejną pustkę.

Teraz jest dla mnie trochę zwariowany czas,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: To jest początek, dopiero parę spotkań i JEJ aktywność i eskalacje udowadniają czy jest zainteresowana aa i nie bierz jej jakoś teraz bardzo na serio jeśli nie macie stażu pół roku żebyś mógł jej cokolwiek więcej zaufać

Pamiętaj jak nie ta inna bo gdyby było inaczej to cywilizacja dawno rozpadłaby się, związek ma przede wszystkich funkcjonować a nie być dobrą zabawą na randkach

Sam miałem sporo doświadczeń życiowych i
  • Odpowiedz