Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mieliśmy z uczelni turniej siatkówki, w drużynie mieliśmy bardzo cichą dziewczynę, możnaby rzec damski przegryw. Postawę miała niepewną siebie, głowę spuszczoną do dołu, jak coś mówiła to musiałem się przybliżać stojąc krok obok bo nie słyszałem jej. Zwróciła moją uwagę bo na wykopie się naczytałem, że takie dziewczyny nie istnieją. W drużynie wzięła się z tego, że zagadałem jej znajomą czy zagra to powiedziała, że będzie miała jeszcze jedną osobę.
Bardzo miło mi się zrobiło gdy po turnieju napisała wiadomość:"Dzięki za dzisiejszą grę, było fajnie :) i mam nadzieję do zobaczenia <3"
Drobne dziękuję a mi potrafi zrobić weekend, że warto próbować kontaktować się z ludźmi i ich wyciągać.

Myślałem o załączeniu screena, już nie chciało mi się konta na stronie hostingowej zakładać. #czujdobrzeczkowiek

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim gdyby była nieśmiała to by w życiu nie napisała takiej wiadomości , wiem bo jestem damskim przegrywem
To raczej zwykła normica która się stylizuje na pseudo szara mysz
Wręcz bym powiedziała że to dość odważna wiadomość
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Rudz1elec posty ci się pomyliły. Nigdzie czegoś takiego nie napisałem. Tylko, że miło, że ktoś napisał drobne dziękuję i się dobrze bawił. Nie spodziewałem się tego, bo mało mówiła i postawę miała wystraszoną.

@Linnior88 nie jesteśmy zrzeszeni w żadnym związku siatkarskim tylko raz w roku mamy na wydziale turniej xD

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz