Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Bo należy tutaj zaznaczyć, że piszą o kobietach z Tindera, a te w większości mają tak, że jak przestajesz im dostarczać te wspomniane emocje, to faktycznie szukają kolejnego na apce - wyrzut dopaminy i przyzwyczajenie do tego, że facet staje na głowie dla niej. Inaczej jest z dziewczyną, która na apkach nie siedziała i nie siedzi i jest przyzwyczajona do innego trybu oraz skupia się na tym jednym facecie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 7
nieustraszony-innowator-18: A ja powiem tyle, brednie. Takie kobiety jak pisze OP jest mało i większość w stałych już kilkuletnich związkach. Zazwyczaj nie mają instagrama, tiktoka, ogólnie nie chwalą się swoim życiem prywatnym w necie. To co ja zauważyłam po "związkach" znajomych to nawet jak będziesz dobry, dawał wsparcie, druga strona będzie mogła na Ciebie liczyć, co weekend będziesz zabierał na jakieś wycieczki za miasto to i tak może być za mało.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim

Oczywiście, że emocje są bardzo ważne. A największe emocje dla kobiet od faceta generuje atrakcyjna twarz, wysoki wzrost, dobry frame i duży beniz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Staniecie się bardziej jak przyjaciele niż kochankowie

@greenbong: żeby jeszcze.
Wiem, kalkujesz lengłydżowe 'friend' które dziś znaczy 'znajomy' z tendencją do nieznaczenia nic. Nie rób tego.
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim To chyba powstało w czasach gdy kobieta siedziała w domu a facet pracował. Jak wracał po pracy to chciał odpocząć, chciał tzw.,,świętego spokoju" a kobieta znudzona, czekała aż on wróci aby razem coś porobić, gdzieś wyjść.
Taka moja smiszna amatorska teoria...
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Skąd przekonanie u wykopowych ekspertów od związków, że KoBiEtA PoTtZeBuJe EmOcJI!!!1111. Chyba milion razy widziałem taki komentarz i zastanawiam się czy ktoś ma świadomość jak wyglądają związki xD.

Słaby bait, chyba nawet wiem kto go pisze.

@kasiknocheinmal to ciekawe, bo dokładnie to widziałem i słyszałem od kobiet. Kultura masowa (piosenki), bardzo stare książki etc. też to
  • Odpowiedz