Aktywne Wpisy

widzialapan +105

Nehro +71
Nie no gość wchodzi do restauracji pełnej ludzi i rozkłada kamery, mikrofony, światła, jupitery, wali ludziom lampą po oczach którzy siedzą za nim i jeszcze jest zdziwiony że został poproszony o opuszczenie restauracji xD
Na szczęście widzowie w komentarzach mają również trochę oleju w głowie w przeciwieństwie do widzów buddy, aczkolwiek znalazło się kilka osób które postanowiły wystawić restauracji negatywną opinię bo wyprosili Pana Jupitera.
#ksiazulo #polskiyoutube
Na szczęście widzowie w komentarzach mają również trochę oleju w głowie w przeciwieństwie do widzów buddy, aczkolwiek znalazło się kilka osób które postanowiły wystawić restauracji negatywną opinię bo wyprosili Pana Jupitera.
#ksiazulo #polskiyoutube
źródło: Screenshot_1
Pobierz

Oczywiście, że emocje są bardzo ważne. A największe emocje dla kobiet od faceta generuje atrakcyjna twarz, wysoki wzrost, dobry frame i duży beniz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@greenbong: żeby jeszcze.
Wiem, kalkujesz lengłydżowe 'friend' które dziś znaczy 'znajomy' z tendencją do nieznaczenia nic. Nie rób tego.
Bo jest za nudno jak już minie faza demo związku.
Taka moja smiszna amatorska teoria...
Słaby bait, chyba nawet wiem kto go pisze.
@kasiknocheinmal to ciekawe, bo dokładnie to widziałem i słyszałem od kobiet. Kultura masowa (piosenki), bardzo stare książki etc. też to