Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
determinowany-twórca-33: @BilionDollarBaby: szybkie spotkanie to redflag. Ja już wole długo pisać ale przynajmniej wiem że nie zmarnuje kilka h na spotkaniu gdzie będę się źle czuć z kimś
@Average-CottonWorld-Enjoyer: jakby jakaś laska dała się przelizać na 1 spotkaniu to nigdy bym się z nią nie umówił drugi raz xDD

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
@MajorKusiol Używałem kiedyś Tindera. O dziwo znalazłem tam swoją obecną partnerkę z którą już jestem prawie dwa lata. I jest nam bardzo dobrze pod każdym względem. Ona była na tinderze jak twierdzi tylko przez jakieś 48 h niecałe od momentu zarejestrowania zanim trafiła na mnie a później się to wszystko bardzo szybko potoczyło no i wiadomo konta nie ma dziś. ja natomiast zwyczajnie się wylogowałem aplikację odinstalowałem i zapomniałem że mam
  • Odpowiedz
Zastanawia mnie dlaczego.

@luxkms78: odpowiedź jest prosta, a w zasadzie widzę kilka możliwości. Laski chcą mieć zawsze opcję zapasową i te, które są atrakcyjne podobno z niej korzystają (u mnie na początku Różowa pisała z jednym Mirkiem i powiedziała mi potem, że wiele kobiet ich ma lub dąży do ich posiadania). Co bardziej prawdopodobne, te kobiety wpadły w pułapkę "wiecznego poszukiwania". Ludzie dotknięci nim, myślą że nie ma sensu się
  • Odpowiedz
@luxkms78: tylko do tego trzeba dojrzeć i zrozumieć pewne rzeczy. Miałem lepsze laski niż moja rózowa pod względem wizualnym, ale jest cena którą trzeba za to zapłacić. Dziura to dziura, nie ma aż tak dużej różnicy, a jak będę miał ciśnienie, to pójdę na julki z Datezone i wsio. Za to jest spokój.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
silny-człowiek-82: Tu OP, przychodze z update. Dziewczyna wydaje sie bardzo miła, niby zainteresowana ale jednak nie. Mowi ze nie jest uzalezniona od social media i potrafi odpisywac po 4h pare wiadomosci i znowu zniknac. xD i delikatnie mnie to frustruje.. mimo tego wszystkiego nadal odpisuje w grzecznym tonie.. co tu zrobic z tym faktem? XD bo to wedlug mnie jest normalna spokojna szara myszka, ja z malej miejscowosci jestem i ona
  • Odpowiedz
Dziewczyna wydaje sie bardzo miła, niby zainteresowana ale jednak nie.

@mirko_anonim: typowa kobieta.

Mowi ze nie jest uzalezniona od social media i potrafi odpisywac po 4h pare wiadomosci i znowu zniknac. xD i delikatnie mnie to frustruje.. mimo tego wszystkiego nadal odpisuje w grzecznym tonie.. co tu zrobic z tym faktem?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie jestem pewien przyczyny takiego zachowania, ale zdaje się ono typowe.

Możliwe wyjaśnienie. Jest jeden lub kilku którym odpisuje od razu i są typy, którym odpisuje gdy się jej nudzi.
Bolcowana też jest OCZYWIŚCIE, ale to nie wyjaśnia, bo przecież nie cały czas. Jest jeden sposób żeby zaczęła odpisywać z prędkoscia światła. Zawsze dziala. Po prostu ją umiejętnie w-----ć.
  • Odpowiedz