Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Klasik, umawiasz sie z laska ze nie korzystacie z tindera, sprawdzasz jej profil pare dni pozniej a tam zmiana lokalizacji. Pewnie pokazywala tylko kolezankom jaki piekny jestem xddddd
Nawet nie wiem czy jej wyslac screenshoty ze zmianami lokalizacji i udowodnic klamstwo czy napisac po prostu: "zaslugujesz na kogos lepszego". Chyba bede szedl w trolling i druga opcje
#tinder #zwiazki #zdrada

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 2
✨️ Autor wpisu (OP): @razdwatrzy55 sprawdzalem z domu podczas pracy zeby nie zmienila mi sie lokalizacja. Trzykrotnie zmienila sie odleglosc miedzy nami wiec musiala byc na miescie i odpalic bo miedzy naszymi mieszkaniami dystans jest niezmienny 4km. Nauczony doswiadczeniami z tindera sprawdzam takie rzeczy, jak widac slusznie. Polecam kazdemu

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Pierwsza sprawa jest taka. Co to znaczy, że umówiliście się, że nie korzystacie z tindera? XD
Albo z nią jesteś i kasujecie aplikacje, albo nie jesteś i każdy z was ma tindera. Co to za pomysł spotykania się razem na wyłączność z nadal zainstalowanym tinderem, ale "nie korzystamy z niego" kek
  • Odpowiedz