Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Im jestem straszy i mam więcej prób kontaktu z dziewczynami tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że nie ma znaczenia co się mówi tylko czy jest się ładnym.
Każdy ekspert powie, że trzeba pisać konkrety w stylu: " Czwartek o 20 w pubie X ul. Papieża 21/37" to wtedy są chętne i będą punktualnie, tylko w moim przypadku kończy się na tym, że to ostatnia wiadomość z dziewczyną.
Gdy napiszę: "Czy jesteś chętna iść do kawiarni w przyszłym tygodniu" to chociaż dostaję odmowę.
Jak byłem u kolegi to poznałem jeszcze jednego gościa, który nie ma problemów z dziewczynami. Powiedział, że chętnie pomoże więc dałem mu telefon, żeby pisał jednak efekty były takie same jak gdy ja pisałem. Zdziwił się bo pokazał mi swój telefon, że u niego działało i nie wie co poradzić.

I tak w komentarzach znajdą się eksperci wytykający mi masę podstawowych błędów w każdym zdaniu.Po takich błędach od razu widać, że piszę desperat i tak dalej.I tu jest mój problem, nie potrafię się uczyć, tylko zawsze wszystko robię źle. Mam 24 lata i zerowy przebieg jak przeciętna dziewczyna ponad 300.

#tinder #logikarozowychpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ryj nie ma takiego znaczenia jakbys to w realu robil, chyba ze wygladasz jak typowy chud, to wtedy ma spore xD

na tinderze itd musisz podkrecic rzeczywistosc na tyle ile sie sensownie da, zeby je wyciagnac sprzed telefonu. zadziwiajaco duzo manletow w ok. 1.7m umie sobie zrobic takie zdjecie ze wychodza na czada z kwadratowa szczeka xD przy czym nie bede fleksowal, ze ja umialem sobie staty wymaksowac, bo tak nie bylo,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Nie ma znaczenia czy jesteś brzydki. Masz być zadbany i mieć styl. Nie umiesz rozmawiać z dziewczynami to widać w twoich głupich pytaniach mentalnego przegrywa. Zapamiętaj moją radę i przestań płakać jak pipa. Dziewczyny nie pytasz się czy z tobą pójdzie na kawę bo to infantylne. Ty ją zabierasz na kawę! Przykładowo we wtorek zabieram Cię na kawę. Tylko nie pisz jej czy ma czas. Masz być stanowczy i męski.
  • Odpowiedz
zadziwiajaco duzo manletow w ok. 1.7m umie sobie zrobic takie zdjecie ze wychodza na czada z kwadratowa szczeka xD przy czym nie bede fleksowal, ze ja umialem sobie staty wymaksowac, bo tak nie bylo, nie chcialo mi sie, wolalem przebierac w tym co mi spadlo ze stolu przy profilu zrobionym troche na o-------l, i tak tragedii nie bylo, bo i tak przyciagalem mniej wiecej te laski w ktore celowalem, a nie julki
  • Odpowiedz
załóż tindera będziesz miała 100 chętnych w dzień

@Eugeniusz_Zua: 100 chętnych żeby włożyć we mnie fiflaka i wykonać 5 ruchów frykcyjnych, od facetów którzy wyruchaliby menelicę jakby akurat leżała nieprzytomna. Faktycznie nobilitujące, my kobiety mamy życie usłane różami.
  • Odpowiedz