Aktywne Wpisy

Ej, za wrzucenie pieroga jest ban na x czasu czy od razu perm?

Damasweger +32
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Im jestem straszy i mam więcej prób kontaktu z dziewczynami tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że nie ma znaczenia co się mówi tylko czy jest się ładnym.
Każdy ekspert powie, że trzeba pisać konkrety w stylu: " Czwartek o 20 w pubie X ul. Papieża 21/37" to wtedy są chętne i będą punktualnie, tylko w moim przypadku kończy się na tym, że to ostatnia wiadomość z dziewczyną.
Gdy napiszę: "Czy jesteś chętna iść do kawiarni w przyszłym tygodniu" to chociaż dostaję odmowę.
Jak byłem u kolegi to poznałem jeszcze jednego gościa, który nie ma problemów z dziewczynami. Powiedział, że chętnie pomoże więc dałem mu telefon, żeby pisał jednak efekty były takie same jak gdy ja pisałem. Zdziwił się bo pokazał mi swój telefon, że u niego działało i nie wie co poradzić.
I tak w komentarzach znajdą się eksperci wytykający mi masę podstawowych błędów w każdym zdaniu.Po takich błędach od razu widać, że piszę desperat i tak dalej.I tu jest mój problem, nie potrafię się uczyć, tylko zawsze wszystko robię źle. Mam 24 lata i zerowy przebieg jak przeciętna dziewczyna ponad 300.
#tinder #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
na tinderze itd musisz podkrecic rzeczywistosc na tyle ile sie sensownie da, zeby je wyciagnac sprzed telefonu. zadziwiajaco duzo manletow w ok. 1.7m umie sobie zrobic takie zdjecie ze wychodza na czada z kwadratowa szczeka xD przy czym nie bede fleksowal, ze ja umialem sobie staty wymaksowac, bo tak nie bylo,
źródło: jak-skutecznie-podrywac-dziewczyny-zasada-nr-1-nie-badz-brzydki
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Eugeniusz_Zua: 100 chętnych żeby włożyć we mnie fiflaka i wykonać 5 ruchów frykcyjnych, od facetów którzy wyruchaliby menelicę jakby akurat leżała nieprzytomna. Faktycznie nobilitujące, my kobiety mamy życie usłane różami.
Dla przeciętnej witaminki spokojny Areczek 6/10, który szuka związku, to nie jest facet warty uwagi, stąd takie przekonania.