Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Rozstałem się z dziewczyną jakieś 5 lat temu, od tego czasu ona była w 5 związkach, średnio co rok nowy facet. Ja byłem w dwóch, z czego drugi związek dalej kontynuuje.

Problem polega na tym, że jakoś w dalszym ciągu mi na tej dziewczynie zależy. Widzę ją na Insta, jak dodaje zdjęcia, czy to sama czy z kolejnym facetem. Super wygląda, prowadzi ciekawe życie, bo zawsze gdzieś na weekend pojedzie, nie wspominając o wakacjach trzy razy w roku. Dodaje z tych wakacji zdjęcia na Instagramie w taki sposób, żeby podobały się innym facetom, przez co zbiera te całe lajki. Kobieta lat 30.

Mimo tego, że sam jestem w związku, partnerka mi do końca wyglądowo nie odpowiada. Nie jest jakaś brzydka, ale tamta była po prostu ładniejsza, czuję, że tracąc ją, dużo straciłem. W dodatku rynek matrymonialny dla facetów wygląda jak wygląda i na prawdę po 30-stce ciężko się jest umówić, podczas, gdy ona może zmieniać facetów jak rękawiczki. Oczywiście faceci, którzy są z nią w tych związkach są bardzo przystojni, mam wrażenie, że to jest takie top 5% facetów jakich mijam na ulicy.

Jakieś rady? Jak zapomnieć? Zrezygnować z obecnej relacji, dać sobie spokój i poszukać takiej dziewczyny, która będzie mi odpowiadała wyglądowo w 100% (co jest chyba w dzisiejszych czasach i na dzisiejszym rynku matrymonialnym niemożliwe)?

Mam wrażenie, że gdybym po prostu nie był z nią nigdy w związku, to życie byłoby łatwiejsze, nie miałbym po prostu porównania. To jest trochę jak samochód, jak się jeździło BMW to potem ciężko się przesiąść do Skody.

Wiem, że jest tutaj dużo facetów, którzy w ogóle w związkach nigdy nie byli, albo nie są w stanie się umówić z żadną kobietą ale uwierzcie mi, że bycie z kobietą do której nie ma się żadnego uczucia, a bycie z kimś kogo się kocha, to dwie różne kwestie.

#przemyslenia #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: możesz zacząć od nie śledzenia jej życia. Wtedy może będzie ci łatwiej, możesz też skończyć z obecną skoro nie widzisz z nią przyszłości. Nie chciałbyś aby jakaś była z tobą na siłę.
  • Odpowiedz
Widzę ją na Insta... prowadzi ciekawe życie, bo zawsze gdzieś na weekend pojedzie

@mirko_anonim: XD a kto jej sponsoruje te wyjazdy? Tez mozesz wyjechac i na tosamo wyjdzie. W socjalmediach oglada sie nierealne zycie nierealnych ludzi w wynajetych lodkach
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
odpowiedzialny-twórca-36: To że ci na niej zależy znaczy że wciąż coś do niej czujesz. Czy gdyby dziś do ciebie napisała "weź zostaw swoją dziewczynę, wyjedź ze mną na weekend" to rzuciłbyś ją? Dla laski która obraca facetów jak chce? Ja wiem że serce nie sługa szczególnie jeżeli ona była ładniejsza, ale

1. usuń ją ze swoich social mediów

Poważnie, bo nawet jeśli tak się stanie i przeżyjesz z nią może najlepszy tydzień
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bardzo smutne, żal mi tej obecnej dziewczyny. Dlatego najlepiej brać faceta bez przeszłości, takiego do 25lvl, co nie porownuje we wszystkim do ex, nie gada, ze ex to BMW, a teraz to Skoda. Bez traum i takiego, który nie jest rozwalony emocjonalnie. Taki, co nie będzie musztrował i wychowywał, żebyś robiła własnie wszystko jak ta ex, która odeszła 5 lat temu i której nie może mieć, dramat.
  • Odpowiedz