Aktywne Wpisy
19216811 +86
#profesorchris wy też jak mieszkania szukaliście to trzymaliście 500 000 zł w domu w skarpecie żeby od razu w reklamówce zanieść sprzedającemu ?

adam-pajac +186
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Myślałem żeby kupić dolary, euro lub funty bo boje się trochę wojny, za złotówki kupowałem obligacje skarbu państwa lub skakałem między kontami oszczędnościowymi i lokatami na promocjach. Czy znacie jakieś produkty finansowe, które maja minimalne ryzyko i w które mógłbym połowę oszczędności życia włożyć nie martwiąc się, że stracę? Sprawdzałem lokaty walutowe, ale mają bardzo niski procent. Może ktoś mierzył się z podobną sytuacją?
#inwestycje #oszczednosci #gielda #waluty
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@Talarsson: To.
@CH3j: Jeszcze nie ma tylu digital treasuries na świecie, ale za 5
zloto ciagle rosnie i na chwile obecna jest na gorce a sreberko moim zdaniem niedocienione.
@Pie_Czar: Złoto rośnie, bo chłonie inflację i cięcie stóp procentowych, to nie jest wehikuł inwestycyjny. A największe zasoby srebra ma JP Morgan i służy ono jedynie do manipulowania cenami (mieli już kilka afer z tym związanych). Ziemie rzadkie już lepsze.
no patrz, a jak nie jesteś ydem tylko braćmi Huntami to comex zmienia ci reguły handlu w trakcie i leżysz
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: tu nie chodzi o próbę wykupienia się, tu chodzi o możliwość szybkiej ucieczki z lekkim bagażem
@123_: możesz rozwinąć? Zgadzam się, że aktualne wzrosty są ponad normatywne i prawdopodobnie będzie sroga korekta w momencie ustabilizowania sytuacji geopolitycznej.