Aktywne Wpisy
titus1 +248
Mój rudy kumpel kot Donald dziś zakończył życie. Miał raptem 3 lata i 10 miesięcy Zginął przez ludzką zawiść, został otruty. Był ze mną odkąd znalazłem go jako pół ślepe, zasmarkana kocie. Mistrz dzikich gonitw z psem, które odbywały się po domu w środku nocy. Wybitny specjalista od spania u wylotu powietrza w laptopie. Znakomity smakosz saszet. Trzymaj się tam, gdziekolwiek jesteś. #koty #zwierzeta #przyjaciel
źródło: 1000001595
Pobierz
Defined +902

Hej, pisze z pytaniem bo jestem na tropie kradzieży tożsamości i wykorzystywania jej tutaj i w innych miejscach dla zabawy. Póki co zbieram dowody. Chodzi o skradziony wizerunek dziewczyny i używanie jej zdjęć. Czy jak zdobędę więcej dowodów to powinienem udać się wprost na policje i zgłosić to jako artykył 190a paragraf 2 czy lepiej nagłośnić sprawe w mediach ku przestrodze innych? Czy nagłaśniając to i używając potencjalnie skradzionych zdjęc sam nie popełnie przestępstwa? #pytanie #prawo #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
Wołaj jak coś ruszysz