Aktywne Wpisy

cukierkowa +20
Musze napisać bo się uduszę, nie wiem co z tym zrobić,
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
źródło: wtf-man-5c6bd4
Pobierz
gaz_wieprzowy +36
#gielda
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD

Tldr: Myślałem, że w polskiej policji pracują przynajmniej średnio rozgarnięci ludzie, ale strasznie się pomyliłem
Jeszcze do wczoraj myślałem, że żyjemy w jako takim państwie prawa i że nasza policja na prawdę mimo heheszków to jakoś działa, niestety tak strasznie się pomyliłem.
Od przedwczoraj pod moim blokiem na parkingu jakaś dwójka Ukraińców zaczęła odwalać jakieś dziwne akcje z gruchotem.
Piłowanie gruza na maksa, grzebali coś pod maską, rozbierali, przepychali go z miejsca na miejsce i potem znowu gdzieś jechali dookoła dzielnicy trzymając gaz do odcinki.
W końcu wczoraj w nocy (22) się wkurzyłem bo po prostu zerknąłem na parking i znowu widzę tych "panów" pchających ten złom, w dodatku przy okazji darli mordę i po chwili prostu zastawili tym samochodem drogę/ulicę.
Miarka się przebrała i zadzwoniłem na 112, pierwszy raz w życiu, mówię jaka sprawa, auto takie, kolor taki, w dodatku tablice z innego miasta, typów widzę pierwszy raz, dziwne zachowanie no i poproszę o patrol, w dodatku co ważne dla tej historii wymieniłem skrzyżowanie dwóch ulic gdzie jest parking i adres bloku (przy bloku są dwa parkingi, jeden za szlabanem, a drugi właśnie wzdłuż tej ulicy, którą powiedziałem i na którą mam widok z mieszkania), kobieta mówi, że przyjęła zgłoszenie, no więc czekam.
Główni bohaterzy przepchnęli złom trochę dalej bo jak wyglądało to im się zepsuł.
Po 25 minutach widzę, że pojawił się patrol i teraz najlepsze, ulica jest krótka, ale biegnie w dwóch kierunkach, patrzę a ci komedianci wjeżdżają w tę drugą stronę, po chwili nawracają się i jadą z powrotem - pewnie pod ten pierwszy parking, ręce mi opadły ale pomyślałem, że może pójdą po rozum do głowy. Nie myliłem się, minęło pół minuty, widzę że znowu jedzie radiowóz, jedzie jedzie i pojechał dalej i tu znowu, stanął, ale na ulicy dalej, tam nawrócił się i pojechał w poprzednim kierunek. No teraz myślę, nie ma bata, żeby nie skręcili w tę ulicę KTÓRĄ PODAŁEM i chociaż wylegitymują gagatków, albo zrobią cokolwiek ale oczywiście się znowu przeliczyłem i przyjechali dalej, ciągle to tej głównej ulicy.
W tym momencie szczęka mi opadła, w międzyczasie wziąłem telefon do ręki (głupi myśląc, że może będą dzwonić bo nie wiedzą co i jak, a są na miejscu) i w międzyczasie dalej obserwując sytuację, a tutaj znowu się pojawił piękny radiowóz, jednak tym razem nigdzie się już nie zatrzymywał tylko oddalił się wzdłuż ulicy, na moich oczach. W tym momencie w---w przekroczył granicę.
W tej samej chwili jakieś inne auto podjechało pod tych Ukraińców, jak się okazało chyba ich znajomi bo coś zaczęli dłubać w aucie, no i nie zgadniecie, odpalili je i gazowali na pełną pi$&e, tak o 23. (Post factum, oczywiście że mogłem zejść z ostatniego piętra i zaprowadzić panów policjantów w miejsce zakłócania porządku, ale w najśmielszych snach nie wyobraził bym sobie sytuacji której byłem świadkiem, akcja jak z Benny Hilla)
Właśnie gdy to piszę, słyszę dźwięk zarzynanego silnika 1.4 w żółtej mazdzie 3 na rzeszowskich tablicach w #krakow mając jednocześnie w głowie, że z moich pieniędzy wypłaty mają osoby, których przerasta wpisanie w nawigację miejsca dokładnie podanego i że to od nich zależy moje bezpieczeństwo #policja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Policjantów jest ogromny niedobór, więc biorą praktycznie każdego kto potrafi przebiec 100 metrów i umie czytać i pisać. Tak z ciekawości, jaki rejon Krakowa?
źródło: 1F47zAv
Pobierz@mirko_anonim: Właśnie mi przypomniałeś jak ich kiedyś wzywałem do garażu podziemnego i instrukcja "zaraz za bramą wjazd w dół w prawo" okazała się niejasna xDDD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: heracinsky