Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Jak jakaś szuka bolca, to zwykle deklaruje, że tylko poważne relacje...
A tak poważnie to może nie pasujesz im, po prostu. Mało która leci na intelekt, głębokie rozmowy, odpowiedzialność itp. ... Emocje, spontaniczność, poczucie humoru, czytanie w jej myślach (żarcie, wino), WYGLĄD.
Nie wiem co razem robicie, jakie macie charaktery, ale pewnie do siebie nie pasują, albo laski przed symboliczną ściana 30-35 i jeszcze mogą eksperymentować kosztem mężczyzn.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
odpowiedzialny-twórca-8: Mirku no co ci mam powiedziec - raczej proba statystyczna juz duza; wiadomo ze laski dzisiaj (szczegolnie te mlode) maja siano w glowie, ale troche jest juz seria - 1-3 msc i koniec relacji. Nie wiem, moze sie nie angazujesz za bardzo? Mopze jest w tobie cos, co po pierwszych motylach jest odpychajace? Poziom dynaminy - wiesz dobrze ze one szukaja "powaznego zwiazku i powaznego faceta" ale jesli faktycznie takim
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja bym powiedział tak. crush to z definicji ktoś kogo nie znasz aż tak dobrze. dlatego ktoś taki bardzo nam się podoba, bo nie znając cech takiej osoby, dopowiadamy sobie własne i idealizujemy. wystarczy poznać swojego crusha bliżej, żeby przestał być crushem. może tak było z tobą? poznały cię bliżej i nie spełniłeś oczekiwań i wyobrażeń. z jednej strony nikt nie ma szans konkurować z wymyślonym, idealnym, teoretycznym crushem,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Na Tinderze się nie podrywa, tylko albo jest się podrywanym, albo zamyka się tą aplikację, tam zdrowych dziewczyn nie ma, więc nie psuj sobie zdrowia.

Żadne normy, żadna logika nie podpowie ci, dlaczego tak się dzieje, bo te dziewczyny nie działają logicznie. Możesz robić coś źle, możesz robić coś dobrze, obojętnie.
  • Odpowiedz