Aktywne Wpisy

pearl_jamik +24
Byłem kiedyś fanem motoryzacji, tata pokazał mi swojo kolekcje gum turbo z fajnymi brykami. Jarałem się. Były auta fajne, z charakterem. Różne.
A teraz co jest:
1. SUVostwo
2. CROSStrekokstwo
3. ELEKTROsamochodoza,
4. TABLEToza
A teraz co jest:
1. SUVostwo
2. CROSStrekokstwo
3. ELEKTROsamochodoza,
4. TABLEToza
źródło: z12043282Q,Guma-Turbo
PobierzZalozmy ze wzieliscie dluzszy urlop w korpo. W polowie urlopu ktos pisze do was czy nie lognelibyscie sie i ogarneli cos co zajmie 1-2h ?Przed urlopem robiliscie nadgodziny jednoczesnie dostajac opierdziel za to ze cos jest niedokonczone mimo ze termin nie byl realny.
To jest drobne ulepszenie, cos bez czego firma sie nie zawali a i mozna to zlecic komus innemu (ale ta druga osoba nie chce tego zrobic bo to moje
To jest drobne ulepszenie, cos bez czego firma sie nie zawali a i mozna to zlecic komus innemu (ale ta druga osoba nie chce tego zrobic bo to moje
Zrobilibyscie zadanie na urlopie?
- Tak 5.3% (10)
- Nie 83.1% (157)
- To zalezy 11.6% (22)

Z okazji niemalże rocznicy pytanie do tuskobotów i unijnych oszołomów ogólnie:
Wiedzieliście że wasza super mega ich-demokratyczna instytucja międzynarodowa przepchała w połowie 2024* pomysł posła zero z 2020 roku, krytykowany ówcześnie przez "ekspertów" tvn i innych szurów jako "niebezpieczny zamach na gwarantowane konstytucyjnie podstawowe prawa" dotyczący tak zwanej konfiskaty mienia in rem bez procesu i wyroku sądu (dyrektywa 2024/1260)?
https://www.inforlex.pl/dok/tresc,E0L.2024.123.0004EC0,DYREKTYWA-PARLAMENTU-EUROPEJSKIEGO-I-RADY-UE-2024-1260-z-dnia-24-kwietnia-2024-r-w-sprawie-odzyskiwania-i-konfiskaty-mienia.html
*zaraz przed końcem kadencji żeby było jak najdemokratyczniej
Tutaj dla porównania wpis historyczny pisuarów na blogu govpl:
https://www.gov.pl/web/sprawiedliwosc/konfiskata-in-rem--nowoczesna-metoda-zwalczania-przestepczosci-zorganizowanej
Transpozycja zapewne po wyborach (z obowiązkową nadimplementacją uniatakkazała) jak Trzauczasku dostanie długopis. Nie żeby obecny p.rezydent nie podpisywał wszystkiego jak leci ale po co ryzykować
Nie wstyd wam pizzojady? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polska #uniaeuropejska #europa #neuropa #prawo #konfiskata #inrem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
📒 Notatka moderatora: #polityka
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt