Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: A że tak zapytam, Ty jesteś jej policjantem co stoi nad nią z pałą jak na przesłuchaniu czy jej chłopakiem? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Widzę, że masz predyspozycje do zostania zomowcem. Jak się jest z kimś w związku to daje się tej osobie przestrzeń do życia i oddychania, a nie tylko zakazy i nakazy.
Podsumowując: tak, masz kija w dupie.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
spokojny-przewodnik-33: Stary, aż mnie zakuło w mostku kiedy to czytałem! To jest prawie jak opis mojego związku, oczywiście nie 1:1. Dziś, z perspektywy 9-letniego rozpadającego się małżeństwa mogę Ci powiedzieć, że masz trzy opcje.
Raz, odpuść już teraz. Jesteście z innej gliny ulepieni i nie ma co się łudzić, że któreś z was się zmieni. Na chwilę może coś się wygasi, by potem uderzyć ze zwielokrotnioną siłą. Podziały będą się pogłębiać i
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: pytanie czy dobry kontakt z przyjaciolkami czy przyjaciolki sa wazniejsze.
Ja mam dobry kontakt z 2 ziomkami. Moge z nimi chlac, o---------c odpaly, zachowyac sie jak pies spuszczony ze smyczy. Ale nigdy nie beda wazniejszy od rozowej (aktualnie singiel). Tylko z drugiej strony z nimi widuje sie raz na kilka tygodni.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
uporządkowany-zwycięzca-17: Po 15 latach w związku - nie, to nie jest normalne, że dziewczyna nie dzieli się z tobą rzeczami, bo boi się reakcji.
Co do palenia - jeśli to jest twoje "no go" to też szkoda czasu. Byłam kiedyś w związku gdzie chłop palił - 6 lat go za to ganiłam, zamiast zakończyć związek. Ja wiedziałam, że nie zaakceptuje osoby, która pali. On wiedział, że nigdy nie rzuci. Dodatkowo okazało
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Rudz1elec

Sam nie wiem, może po prostu bardzo dobry kontakt. Czasem tak było, że dziewczyny wołały ją na wino, ale mówiła, ze ja jestem u niej i nie idzie/nie idziemy, żebyśmy razem spędzili jakieś chwile, ale to pojedyncze sytuacje. Mimo wszystko, na co dzień w niektórych momentach odczuwam jakoś wewnętrznie, że przez to, że widzą się dużo częściej niż ze mną, do tego jakaś wspólna grupa
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
nieustraszony-obserwator-70:

postaw ultimatum - albo gadacie o wszystkim

@mirko_anonim: albo co? Przecież nie gadaja o wszystkim, bo op ma tabu i kompleksy i ona nie chce poruszać pewnych tematów żeby kruche ego
  • Odpowiedz