Aktywne Wpisy

Nano22 0
Mirki zastanawiam się czy brać auto z automatyczną skrzynią biegów. Moja trasa to 90% trasa, ale końcówka wygląda tak, że ok 10min w korku (2.5km). Jazda wygląda tak, że albo jedynka i powoli się toczę, albo co chwilę hamowanie i ponowne ruszanie. Czy w tym przypadku automat będzie dostawał mocno po dupie?
#samochody #motoryzacja #mechanikasamochodowa
#samochody #motoryzacja #mechanikasamochodowa

WolnyBLN +18
#mecz To kto za Papszuna?

Hej, tak mnie dziś naszło na przemyślenia.
Niby mam 35 lat a jestem starym kawalerem. Będąc w Kościele w dniu wczorajszym jak i dzisiejszym praktycznie wszyscy byli w parach a ja czułem się jak jakiś odrzutek. Było mnóstwo o wiele lat młodszych par w wieku licealnym, co również mnie dobiło. Przez dłuższą część życia wychodziłem z założenia, że "znajdzie się, albo się nie znajdzie" i nie interesowało mnie to za bardzo. Jednak z biegiem czasu zorientowałem się, że to nie był za bardzo mądry wniosek. Ale aby dziewczyna się znalazła to... nie wiem co trzeba zrobić. Kiedyś jak już studiowałem i doszedłem do wniosku, iż jest to odpowiedni moment na znalezienie sobie kogoś - postanowiłem spróbować portali randkowych. Jednak będąc w kręgu towarzystwa to byłem dosłownie Duchem Świętym. A jak próbowałem kogoś lepiej poznać, to... też byłem Duchem Świętym. Ghosting, ignorowanie, wymówka innymi planami to taki dosłownie chleb powszedni względem kobiet do których startowałem. Nie powiem - czasami udawało mi się mieć randkę. Ale... po jednym, góra dwóch razach niestety się na tym kończyło. Co jest nie tak? Często po tych randkach nagle był inny chłopak. Finansowo mam sytuację bardzo dobrą. Wykształcenie również. Charakter również - mój codzienny zawód wymaga cierpliwości oraz inteligencji. Wygląd już trochę gorzej, ponieważ jak wiadomo z wiekiem się starzeje. Co gorsza faceci z którymi przegrywałem rywalizację - byli życiowo zdecydowanie gorsi. Gorsze wykształcenie, wulgarny charakter, otyły wygląd. O reszcie nie wspomnę. Odnosiłem wrażenie, że to co jest moją zaletą - jest dla kobiet wadą. A to dlatego, że czułaby się przy mnie gorzej jako mniej mądrzejsza oraz gorsza co wpłynęłoby podświadomie na jakość życia. Bo jak to - "on mądrzejszy a ja głupsza?" Ale to może za daleko wysunięty wniosek. Kolejny daleko wysunięty wniosek jaki wysuwałem to zapytanie na zasadzie - "Czy kobietom zależy tylko na moich pieniądzach jeżeli tylko je wyczują?". Nie wiem już sam.
Ale już zakończę ten temat, ponieważ nie chcę sobie psuć całego dnia.
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
doubt xd
czy twój tata to wałęsa? xd bo masz ego i wysokie mniemanie o sobie wywalone w kosmos.
Może jesteś niefajny.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Stary kto normalny rozkminia (nie mając nawet nikogo na horyzoncie), że jak już pojawi się jakaś kandydatka to na pewno będzie dla niego za głupia i będzie się źle czuła z jego arcyinteligencją albo będzie tylko leciała na jego majątek?
Albo po prostu przegapiłeś bo byłeś zbyt zajęty waleniem konia do własnej zajebistosci.
To znaczy? Nie przypominam sobie, żeby jakakolwiek dziewczyna była mną zainteresowana. Po pewnym czasie znajdowała innego chłopaka. A jak ja wykazałem zainteresowanie to mi od razu powiedziała, że nie. Więc jak były mną zainteresowane skoro jestem sam? Poprzez
@mirko_anonim: no i masz efekty. Nie interesowało cię to to teraz nie marudz, że
A Ci w związkach gdzie siedzą? Bo znam takich, co siedzą w domach i są w związku. No ale jak kto woli.
Piszesz jak księgowy opisujący randkę - bez napięcia, bez pazura, bez kontrastu. Jeśli każda randka kończy
napiecie, dynamika, emocjonalny slad, zbudowanie energii xdd
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰