Aktywne Wpisy

roberto07 +49
No to 5 lat po operacji mam nawrót dyskopati l5s1 i pewnie czeka mnie ponowna operacja.
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
źródło: image
Pobierz
makgyvergaleriapl +108
I zaczynam być modny...
źródło: 1000003753
Pobierz

Chciałbym kupić swoje pierwsze auto. Prawdopodobnie używane, bo tańsze. Kompletnie nie znam się na samochodach. W jaki sposób mogę upewnić się, że nie zostanę oszukany? Czy są jacyś pośrednicy-specjaliści którzy się na tym znają i za opłatą zajmą się doradztwem i weryfikacją stanu samochodu? Co z mechanikiem który sprawdzi stan samochodu? Czy rynek używanych samochodów to jest bagno, gdzie każdy każdego chce wykiwać czy niekoniecznie?
Proszę wykopków o wsparcie.
#motoryzacja #samochody #otomoto
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
@mirko_anonim Wszędzie możesz trafić na minę, ale też możesz z drugiej strony trafić dobry egzemplarz nawet w komisie. Nawet w aso normalnie sprzedają bite auta. Trzeba dobrze sprawdzić furkę i tyle.
Jak Cię stać , bierz z salonu nówkę.