Wpis z mikrobloga

ale to wszystko mnie angażuje. Mam teraz jeździć z nią po jakiś cukierniach i smakować tortów, wybierać jakieś bzdury do tego udekorowania, potem po tych firmach ze ściankami, jakiś kwiaciarniach i innych głupotach na kiju

@mirko_anonim: ty ją lubisz w ogóle? robić z nią cokolwiek prócz ruchania się? xd
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @kiedyswygramzycie: No ja podróżowania nie lubię xD ale są rzeczy które lubią, a nawet i rzeczy które lubię w czasie podróżowania np. jedzenie, drinki itp. Za to lubię grać w gierki, oglądać tiktoka, jakieś strimy, itp

@tyrytyty: No właśnie lubię bo bez niej w sumie to nudno by było. Jest spoko osobą. Ale ja nic od niej nie chce, a ona ode mnie właśnie
  • Odpowiedz
Różowa też sporo pracuje, więc mimo mieszkania razem czasami się mijamy, ona jeszcze się doszkala, jeździ na jakieś kursy, szkolenia. Czasem mi o tym opowiada, a ja nawet tego nie słucham. Jak jej dłużej nie mam to w sumie tęsknię.

@mirko_anonim: mordo ty jej nie lubisz, lecz samotności nie lubisz jeszcze bardziej. No i prawda jest taka że 80% normików żyje w dosłownie takich związkach i mają dzieci i udają
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
przyjacielski-uczestnik-27: Jesteś walnięty i idź się leczyć.
Rodzice nie będą wieczni, a ty się zachowujesz jak dzieciak.

Większość by dużo dało za tak zaangażowaną kobietę.
  • Odpowiedz
Czy przegryw ma szanse na normalne małżeństwo?

@mirko_anonim: samo to, że chcesz małżeństwo w dzisiejszych czasach to jest bardzo duży błąd. Jak jesteś dziany i będziesz kupował dom to zawczasu weź intercyzę. Ogólnie małżeństwo facetowi się nie opłaca i nie jest do niczego potrzebne.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @smallboobslover: Też tak myślę xD Mi nie jest potrzebne ale takie rzeczy wywołują uśmiech u mojej różowej i idę tam tylko po to aby spełnić jej marzenie.
Co do intercyzy to kiedyś jak gadaliśmy i różowa nie miała nic przeciwko.
Mieszkanie które mam od rodziców mam przepisane na siebie.
Różowa też ma w miarę ułożonych rodziców.
I to ona zarabia ze 3x więcej niż ja. I dalej zawodowo się
  • Odpowiedz