Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #tinder

różowy pasek here - jak rozpoznać, że mogę komuś się podobać, ale ta osoba nie chce tego okazywać?

Mam podejrzenia co do krewnego mojego niebieskiego. Uchodzi on za osobę raczej towarzyską, jednak gdy tylko ja pojawiam się w pobliżu to mam wrażenie, że staje się zdenerwowany czy wręcz odcięty. Prawie nigdy nie podejmuje bezpośrednio rozmowy, ale wiem, że słucha, bo nieraz odnosił się do czegoś, co padło póżniej w rozmowie w większym gronie. Unika kontaktu wzrokowego jak ognia, ale czasem widziałam, że jednak patrzy i ucieka wzrokiem. Raz zdarzyło mi się na niego wpaść sam na sam na moment to był wyjątkowo miły, ale generalnie to mam wrażenie, że wyjątkowi unika jakiejkolwiek sytuacji sam na sam.

Nie zależy mi na super kontaktacie, jednak fajnie byłoby chociaż moc pogadać o pogodzie czy pracy. Zwłaszcza, że jest to dość bliska osoba dla niebieskiego.

Może przekminiam, może zwyczajnie mnie nie lubi, co chyba byłoby lepszą opcją że względu na niebieskiego. Co o tym sądzicie, może mieliście podobne doświadczenia?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: po prostu macie chemię i chcesz mu dać a on pewnie chce wziąć ale spotkanie rodzinne nie sprzyja temu żebyście się ruchali więc pewnie po prostu cię unika bo ma rozum
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Opcje są dwie; albo potajemnie chcesz się z nim roochać, albo jesteś manipulatorką i chcesz kontrolować ryzyko ze strony członków jego rodziny. Obie opcje są fatalne dla twojego niebieskiego.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: tak, prawdopodobnie mu się bardzo podobasz i chłop nie chce by ktoś to odkrył, tym bardziej ty lub ktoś z rodziny. Zdenerwowanie to raczej oznaka tego, że chce przed tobą dobrze wypaść. Ja mam tak z jedną koleżanką z pracy, mam takie dziwne zdenerwowanie jak przy niej jestem, podoba mi się, ale mam zasadę, że w pracy nie wojuje, bo miałem już kiedyś nieprzyjemna sytuację.
  • Odpowiedz