Aktywne Wpisy

d601 +40
U mnie -12,6°C
A u Ciebie jaka pogoda? Zimno?
#pokaztermometr #zima #pogoda
Pokaż zdjęcie termometru i napisz jaki region
#ankieta
Najebusy śpią dalej a trzeźwi
A u Ciebie jaka pogoda? Zimno?
#pokaztermometr #zima #pogoda
Pokaż zdjęcie termometru i napisz jaki region
#ankieta
Najebusy śpią dalej a trzeźwi
źródło: 1000098725
PobierzCo robisz w w tak mroźny niedzielny poranek
- Nic. Leżę najdłużej jak mogę 54.4% (514)
- Muszę wstać wysrać psa 13.0% (123)
- Mam kaca po wczorajszej imprezie 7.8% (74)
- Muszę wstawać do pracy 5.9% (56)
- Idę się przejść po zamarzniętym jeziorze bo lubię 8.6% (81)
- Mam w planach mosowanie, rower czy bieganie 10.3% (97)

mimik739 +37
#gielda
Musze odniesc sie do jednego z wpisów o PPK
Autor zapytał dlaczego ludzie nie sprzystepuja do ppk?
Jeden
Musze odniesc sie do jednego z wpisów o PPK
Autor zapytał dlaczego ludzie nie sprzystepuja do ppk?
Jeden

Czy mieszka ktoś w rejonie Mydlniki/Szczyglice i może się wypowiedzieć, czy faktycznie tak bardzo słychać samoloty podchodzące do lądowania, że ciężko normalnie funkcjonować, czy hałas jest raczej do zaakceptowania?
#krakow #nieruchomosci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
@kasiknocheinmal
@goferek: Uwielbiam takie opowieści. To czemu co jakiś czas na wykopie pojawiają się historie ludzi którzy narzekają/protestują przeciwko rozbudowie jakiegoś lotniska albo przeciwko temu że zamieszkali koło lotniska a teraz za głośno. Czemu się po prostu nie przyzwyczają? Mieszkam na Krowodrzy Górce nawet nie na linii podejścia do lądowania i słychać samoloty wyraźnie. Nie jest to uciązliwe, ale nie mija.
@WarwaraBasia: bo żyli całe życie na wsi i są zdziwieni, że mają mieć miejskie odgłosy, ewentualnie kupili grunt bez sprawdzenia planu zagospodarowania przestrzennego. Ja bym pewnie kogutów i krów nie umiała wyciąć tak łatwo ¯\(ツ)/¯ Całe życie mieszkam w mieście i nie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@goferek: Mój od roku nie wyciął. Zawsze jak słyszę samolot, to się na krótką chwilę zrywam i spinam, znim dotrze, że to samolot (Prądnik Biały). Wieczorem czasem trzeba przewinąć tv, bo spokojnie zagłusza.
@swiadomy_anakolut: dobrze że się nie boisz pralki, albo odkurzacza
@Atreyu: No dobrze. Ale jakby ktoś się zapierał, że po 10 użyciu człowiek się przyzwyczaja i nie słyszy już odkurzacza, to też bym się nie zgodził, podobnie jak z samolotem.