Aktywne Wpisy

pearl_jamik +64
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

borys9021 +5
kupilem CFD short na crude OIL przy 76$, w godzine wzroslo 10$. Dzisiaj kupilem CFD long przy 88$, zaraz po tym drop do 85$. Mialem ustawiony stop loss na 85$, spadlo do 84,900$ i jak stop loss sie włączył to zaczeło odbijac
to jest po prostu niemozliwe jakiego pecha mozna miec, tak jakby ktos mnie ogladal
z teslą tak samo, łącznie -5,5k w tym miesiacu
#gielda
to jest po prostu niemozliwe jakiego pecha mozna miec, tak jakby ktos mnie ogladal
z teslą tak samo, łącznie -5,5k w tym miesiacu
#gielda

Moja żona dzisiaj zobaczyła ubrudzoną od kleju listwę przypodłogową w kuchni i zaczęła wylewać jad. Listwa byłaby wyczyszczona ale nie mam czasu.
Nazwała mnie szmaciarzem, olewusem. Powiedziała, że mam dwie lewe ręce, że do niczego się nie nadaje i nic mi nie wychodzi.
Wygląda, na to że straciła szacunek.
Nie czuje się szmaciarzem ani olewusem. Nie rozrzucam skarpet wszędzie, dużo sprzątam, czasem jestem niedokładny ale zwykle się w miarę staram.
Nie czuję, bym miał dwie lewe ręce. Naprawiam nasze auta, nie korzystam w ogóle z usług mechanika. Auta są sprawne i bezpieczne. Nigdy nie było skuchy po mojej stronie z powodu źle wykonanej naprawie pojazdu.
Generalnie wszystkie naprawy i rzeczy robię poprawnie technicznie, dokładnie i zgodnie ze sztuką.
Mam problem z estetyką. Naprawy estetyczne, gdzie używa się kleju, silikonu czy nawet malowanie wychodzą mi słabo. Nie ma w tym złej woli. Po prostu nie mam talentu.
Moja kobieta jest estetką i ma wysokie wymagania estetyczne dotyczące napraw, efektów wizualnych i sprzątania. Jest u nas w tym temacie ogromna rozbieżność, bo mi takie rzeczy nie przeszkadzają.
Dodam, że ona nie pracuje, wychowuje nasze dziecko ale jak pracowała, to nie było różnicy, teź miała wysokie wymagania.
Nie wiem co robić.
#rozowepaaki #logikarozowychpaskow #zwiazki #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: nie rób tego co ci nie wychodzi, niech żona spróbuje sama albo weźmie fachowca
Jak 3 razy s-------i to nabierze pokory
Szacunek nie jest nagrodą za ładnie położony silikon. Szacunek to fundament. Jeśli kobieta Ci go odbiera - to nie
@mirko_anonim: zacznij powoli przygotowywać się do rozwodu. Tak, że kiedy przyjdzie, nie złapie cię z opuszczonymi spodniami.
@mirko_anonim: teraz to już nic. szansa ze odbudujesz szacunek w obecnym systemie prawnym jest bliska zeru.
@mirko_anonim: dziecko se zróbcie, to wzmocni wasz związek.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzTeż nie, bo baba serio musi chcieć zaakceptować że ma problem, że problem jest w niej i chcieć go rozwiązać. Od żony mówiącej do męża per szmaciarzu nie oczekiwałbym
Jak masz to przelewaj milosc na dzieci i spedzaj z nimi czas, stara zbywaj milczeniem i zamontuj kamery z nagrywanie dzwieku. Nie pij, nie wciagaj, nie pal.
Tak, ignoruj ja jak powietrze.
PS. jak nie masz dzieci i troche czasu to pocwicz psychike i kup jej pistolet i silikon (pistolet do silikonu zeby bylo jasne) i "poloz sama lepiej". Tez nagrywaj, ale wrzuc tu