Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim kobieta jest po prostu człowiekiem. Jesli będziesz rozmowy z kobietami traktował jak pole minowe to choćby nie wiadomo co będziesz wyglądał na sztucznego i kłamliwego a przez to ciężko z jakąkolwiek mieć bliższa relacje. Więcej luzu w rozmowach z kobietami. Poza tym coś takiego jak bratnie dusze wg mnie nie istnieje bo realnie komunikację w związku się buduje, uczy a nie że kogoś poznasz i się rozumiecie bez słów. Im
  • Odpowiedz
Boje się odrzucenia przez kobietę.

Mam 30 lat i znikome doświadczenie z kobietami. Tak się życie potoczyło, mniejsza teraz z tym dlaczego. Tak naprawde dopiero teraz zacznę, mam nadzieje, poznawać kobiety, ale problem w tym że nie wiem jak to robić. Nie jestem Chadem, który bierze co chce, jestem normalnym facetem. Nie potrafię interpretować zachowań kobiet, nie wiem jak z nimi rozmawiać. Do tego obawiam się że będę za bardzo rozkminial swoje zachowanie,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim podstawowa zasada to byc soba. Nie udawaj i nie zakochuj sie odrazu jesli jakas cie zauroczy. Jak zaczniesz cos robic wbrew sobie aby tylko zdobyc szpare to z czasem i tak wyjdzie i bedziesz niezadowolony. Chyba, ze chcesz tylko poruchac to inna bajka, ale piszesz ze chcesz cos poczuc a nie wykorzystac wiec tym bardziej badz soba. Jak laska cie polubi i bedzie chemia to samo pojdzie, nawet czas spedzony
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
skuteczny-szermierz-97:

Nie jestem Chadem, który bierze co chce, jestem normalnym facetem.

@mirko_anonim: zacznij. Idz na silownie, zbuduj sylwetke i poczuj sie pewnie, zacznij brac to co chcesz
  • Odpowiedz