Aktywne Wpisy

obszarnik +199
A pomyśleć że gdyby dziś rządził PiS to odrzucenie programu SAFE nie byłoby zadziwiające i za 2 dni już nikt by o takiej aferze nie mówił, bo zapowiedzieliby nową daninę, za kolejne 2 dni zapowiedzieliby płatne drogi ekspresowe, za kolejne 2 dni afera o to że benzyna po 8 zł a Obajtek zatrudnił sprzątaczkę z Urzędu Gminy do rady nadzorczej Orlenu, za kolejne 2 dni kolejna afera z coraz to większymi wałami

Sonozaki +31
Piszę to trochę ku przestrodze: dbajcie o swoje zdrowie psychiczne. Jeśli przez kilka lat czujecie się źle, a potem robi się już naprawdę ciężko, to nie liczcie na to, że wszystko samo się ułoży. Ja się na tym mocno przejechałem. Byłem w takim momencie, że potrzebowałem choć odrobiny wsparcia, ale najwyraźniej jestem kimś, z kim trudno wytrzymać, bo większość ludzi woli trzymać spory dystans i nie miałem takiej osoby na którą mogłem

Wrzucam z anonima, bo już usunąłem konto z tego umierającego na gangrenę cenzury i banów za nic portalu, ale może komuś się przyda kod na #booking
Kod promocyjny
FS4QTTST6F
Użyj przycisku poniżej, aby aktywować kod. Możesz go również wprowadzić podczas dokonywania płatności za rezerwację.
Minimalna kwota do wydania na jedną rezerwację to 210 zł.
Maksymalna wartość nagrody wynosi 430 zł
Kod można wykorzystać tylko raz
Kod musi zostać użyty przed dokonaniem rezerwacji i nie może zostać użyty do już istniejącej rezerwacji.
Nagroda zostanie wypłacona w postaci Travel Credits do portfela Booking.com.
Kredyty podróżne pojawią się w portfelu około 2 tygodnie po wymeldowaniu z obiektu.
Promocja wygasa 24 kwietnia 2025 r.
Przetłumaczono z www.DeepL.com/Translator (wersja darmowa)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt