Wpis z mikrobloga

ostatnio zacząłem coraz bardziej myśleć o różnych wycieczkach / wspólnym życiu z kimś, bo po prostu będzie fajniej we dwójkę

@mirko_anonim: Spróbuj od wycieczek, miejsc turystycznych. Może gdzieś tam podróżuje samotnie twoja bratnia dusza.
Te wartościowe rzadko się pojawiają w internecie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: apki działają jak wyglądasz ponad przeciętną. Miałem parę fajnych relacji z apek, ale to było precyzyjne wybieranie z setek matchy.

Najłatwiej poznawać w pracy. Znasz już charakter danej osoby. Dodatkowo w psychologii jest taki mechanizm że jak kogoś widujesz regularnie to taka osoba może wydawać się bardziej atrakcyjna.

Są też specjalne profile jak np. kato single na Instagramie (jeśli jesteś wierzący). Większość dziewczyn które tam poznałem miała 0-1-2 partnerów.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie da sie. Aktualnie jest to fizycznie niemożliwe.

Jeśli nie masz znajomych, rodziny itp poprzez których możesz kogoś poznać - to nie poznasz nikogo.

Aplikacje randkowej - odpuść, kobiety tam szukają tylko i wyłącznie przystojnych i "ogarniętych" mężczyzn - którzy nie istnieją. Dużo było już na ten temat "eksperymentów", zarówno kobiet, jak i mężczyzn. Nie da
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: pierwszego jeszcze w szkole (liceum), drugiego w pubie (był barmanem w pubie, do którego chodziłam z przyjacielem, a że to były wakacje po maturze, to w sumie chodziliśmy tam minimum raz w tygodniu, zwykle chyba nawet częściej), a trzeciego na apce. Dobrze jest często wychodzić w celach towarzyskich - moim zdaniem największe szanse na poznanie kogoś to na domówkach itp., w czasach szkoły średniej i na studiach miałam najwięcej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ciężko powiedzieć kto kogo poderwał bo ja mu jakieś oczko czy inną emotkę wysłałam co tam na portalu działało jak like na insta ale nie jest realną wiadomością i on po jakimś czasie uznał by się odezwać do mnie. Jako że oboje mieliśmy opisy to nawiązał do mojego opisu i podobieństw ze swojego. On ogólnie później mi powiedział że celował w programistki, a ja takową byłam więc trochę jakbym brała
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
wytrwały-lider-65: U mnie w rodzinie:
brat na studiach 15 lat temu
drugi brat w pubie też kilkanaście lat temu
siostra na domówce 6-7 lat temu
ja przez internet 10 lat temu xD
Znajomi się zazwyczaj poparowali na studiach, kilku przez tindera, większość 30+ lvl i za rękę nie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
poważny-fenomen-99: Nie da się, albo czysty przypadek/szczęście.
Ja zwoja żonę poznałem w taki sposób, że przerysowała mi auto na parkingu i zostawiła kontakt.
Spotkanie z nią, które miało służyć wymianie danych ubezpieczenia przeciągnęło się do kilku godzin i jakoś tak dalej samo poszło:).

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz