Aktywne Wpisy

MonazoPL +96
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Agresywna_Szyba +18
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 22.3% (102)
- kit 51.4% (235)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 26.3% (120)

@mirko_anonim: Spróbuj od wycieczek, miejsc turystycznych. Może gdzieś tam podróżuje samotnie twoja bratnia dusza.
Te wartościowe rzadko się pojawiają w internecie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Najłatwiej poznawać w pracy. Znasz już charakter danej osoby. Dodatkowo w psychologii jest taki mechanizm że jak kogoś widujesz regularnie to taka osoba może wydawać się bardziej atrakcyjna.
Są też specjalne profile jak np. kato single na Instagramie (jeśli jesteś wierzący). Większość dziewczyn które tam poznałem miała 0-1-2 partnerów.
Jeśli nie masz znajomych, rodziny itp poprzez których możesz kogoś poznać - to nie poznasz nikogo.
Aplikacje randkowej - odpuść, kobiety tam szukają tylko i wyłącznie przystojnych i "ogarniętych" mężczyzn - którzy nie istnieją. Dużo było już na ten temat "eksperymentów", zarówno kobiet, jak i mężczyzn. Nie da
@Kitku_Karola
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Często spotykam się z sytuacją, że pary poznały się na kursach tańca.
brat na studiach 15 lat temu
drugi brat w pubie też kilkanaście lat temu
siostra na domówce 6-7 lat temu
ja przez internet 10 lat temu xD
Znajomi się zazwyczaj poparowali na studiach, kilku przez tindera, większość 30+ lvl i za rękę nie
Ja zwoja żonę poznałem w taki sposób, że przerysowała mi auto na parkingu i zostawiła kontakt.
Spotkanie z nią, które miało służyć wymianie danych ubezpieczenia przeciągnęło się do kilku godzin i jakoś tak dalej samo poszło:).
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero