@mirko_anonim: nie ma się co stresować. Kasę zawsze można odzyskać. Zatem wpierw ziberz wszystkie paraony z tygodnia lub kilku i zobacz gdzie p-----------z kasę i na co. Może w żabce za dużo kupujesz? Albo poza domem? Albo masz kilka serwisów streamingowych. Albo wszedłeś w hulaszczy tryb życia nie wiedząc o
szybki-badacz-95: @DurszlakTenPrawdziwy: może AI ale prawdziwe, tak się właśnie czują biedaki od najmłodszych lat, najgorzej jak jesteś dzieckiem i w takich warunkach się wychowujesz potem, najpierw rodzicie budują w tobie po kolei obraz pieniądza, potem nagle obarczają cię jego brakiem, a potem każą robić rzeczy które kosztują pieniądze albo używać drogich rzeczy i każda porażka czy zniszczenie pojawia się w głowie przy każdym razie i działa jak głaz, matka kupiła
Czemu Polacy są tak agresywni na drodze? Bo jak polak ciułał na gruz który musiał potem jeszcze naprawiać bo został wydymany przy sprzedaży to za każdym razem jak wsiada i czuje ryzyko utraty/zniszczenia to go to przygniata, kłuje, w innych krajach UE nowy samochód to średnio rok oszczędzania, a u nas to inwestycja wymagająca poświęcenia dużego kawałka życia
@mirko_anonim: o ile rozumiałem poprzednią metaforę i zgadzam z ogólną narracja
odpowiedzialny-marzyciel-44: Haha mam to samo w tym miesiącu :D witaj w klubie :D z tą różnicą, że ja się ostro trzymam planu gdzie oszczędzam miesięcznie 8333zł tak aby zakończyć rok z oszczędnościami 100.000zł :D i temu mi zostało 200zł na koncie :D ale ja sobie już na luzie radę dam :D
Kasę zawsze można odzyskać.
Zatem wpierw ziberz wszystkie paraony z tygodnia lub kilku i zobacz gdzie p-----------z kasę i na co.
Może w żabce za dużo kupujesz? Albo poza domem? Albo masz kilka serwisów streamingowych.
Albo wszedłeś w hulaszczy tryb życia nie wiedząc o
@DurszlakTenPrawdziwy:
może AI ale prawdziwe, tak się właśnie czują biedaki od najmłodszych lat, najgorzej jak jesteś dzieckiem i w takich warunkach się wychowujesz potem, najpierw rodzicie budują w tobie po kolei obraz pieniądza, potem nagle obarczają cię jego brakiem, a potem każą robić rzeczy które kosztują pieniądze albo używać drogich rzeczy i każda porażka czy zniszczenie pojawia się w głowie przy każdym razie i działa jak głaz, matka kupiła
@mirko_anonim: oksymoron, a na poprarcie tezy mam w tym momencie sam post, ale ok... Czytam
@mirko_anonim: o ile rozumiałem poprzednią metaforę i zgadzam z ogólną narracja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero