✨️ Autor wpisu (OP): @kyloe Nie powiedziałem nic takiego że mają jej nie szukać, zwracam tylko uwagę na fakt że większość tych młodych co ucieka to jakieś patusiary a potem zobacz jakie siły i środki trzeba angażować do takich spraw. Natomiast to wszystko co wymieniłem to są rzeczy o które wydarzyły się i mówiło się o tym na długo przed jej zaginięciem
twórczy-lider-17: Przypomnij sobie jaki byłeś mądry w wieku tych dziewczyn. Pomyśl o tym, w jakim środowisku przyszło jej się wychowywać. Zastanów się, czy chodząc w jej "klapkach" postąpiłbyś inaczej, bo wychowując się we względnie normalnej rodzinie człowiek myśli innymi schematami myślowymi. Czasami ludzi trzeba chronić przed nimi samymi, dla zasady. Każda taka interwencja to szansa, że skorzysta z oferowanej pomocy, choć nie musi system nie jest idealny. Natomiast płeć ma znaczenie
✨️ Autor wpisu (OP): twórczy-lider-17 nie ma ludzi świętach i ja też się za takiego nie uważam, natomiast nigdy nie skończyłem w takiej sytuacji jak ta dziewczyna a to nie jest pierwszy raz kiedy robi takie akcje. Jednocześnie nie neguje samej potrzeby jej szukania. Obecnie ta sprawa to obrzucanie się gownem gdyż teraz zaczęła się udzielać na Facebooku matka tego chłopaka, również specyficzna kobieta
mam już dość p---------a tego orangutana, odechciewa mi się dawać info na tagach, czuje pierwotne obrzydzenie do tego chama jestem prawusem ale k---a skręca mnie na myśl że ktokolwiek z prawicy tą abominacje popiera
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
Czasami ludzi trzeba chronić przed nimi samymi, dla zasady. Każda taka interwencja to szansa, że skorzysta z oferowanej pomocy, choć nie musi system nie jest idealny. Natomiast płeć ma znaczenie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero