✨️ Obserwuj #mirkoanonim Gdzie można zaprosić koleżankę? To ma być spotkanie jeden na jeden. Co innego gdy zapraszałem grupę osób np. 5 kolegów, 2 znajome. Ale teraz pierwszy raz jestem w takiej sytuacji. Głupio mówić, ale jedyne na czym jestem w stanie się teraz wzorować to umawianie się z Michelle jak grałem w GTA4. Ją można było wziąć na kręgle, rzutki, bilard itp.. Ale wiadomo, gra a życie to dwie różne sprawy. Może wy coś doradzicie? Help #pytanie #niebieskiepaski #rozowepaski
@mirko_anonim Zabierasz koleżankę do luksusowego McDonalda – takiego z czystym stolikiem i ekranem do zamówień. Zamawiasz jej hamburgery, bez opamiętania, tyle, ile trzeba, by jadła, aż nie będzie mogła wstać – aż ciężar bułek z wołowiną stanie się fizycznym symbolem waszej relacji. Żadnych napojów – gardło ma być suche jak pustynia, bo prawdziwa uczta nie zna litości. Ty patrzysz, obserwujesz z lodowatym spokojem. Co dziesięć sekund nachylasz się i pytasz z
ostrożny-marszand-89: Nie umawiaj się. Szkoda czasu. Dodatkowo na pewno ma kilkanaście (jak nie kilkadziesiąt) opcji na twoje miejsce jeśli uzna że spotkanie było nudne.
To jest dopiero piąta sesja w tym roku, a ja jestem od początku roku do przodu o niecałe 4%. Wyobraźcie sobie być teraz takim tomeczkiem wieszczącym krach z jego TLT i lokatą dolarową xD
Gdzie można zaprosić koleżankę? To ma być spotkanie jeden na jeden. Co innego gdy zapraszałem grupę osób np. 5 kolegów, 2 znajome. Ale teraz pierwszy raz jestem w takiej sytuacji. Głupio mówić, ale jedyne na czym jestem w stanie się teraz wzorować to umawianie się z Michelle jak grałem w GTA4. Ją można było wziąć na kręgle, rzutki, bilard itp.. Ale wiadomo, gra a życie to dwie różne sprawy. Może wy coś doradzicie? Help
#pytanie #niebieskiepaski #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
Jak chcesz bardziej oklepane to spacer dookoła jeziora, zoo, kawiarnia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Komentarz usunięty przez autora