Aktywne Wpisy
gaz_wieprzowy +36
#gielda
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD

diamondhands +13
#iran czy tylko ja mam wrażenie że istnieje jakas blokada informacyjna z tej wojny? trudno o jakieś sprawdzone informacje, wszędzie zalew ai slop, nie wiadomo do końca jak to wszystko jest skoordynowane

Tak czytam apropo #tinder i zawsze jak ktos narzeka, to w komentarzach fala krytyki ze to urojenia autora wpisu i na rynku matrymonialnym jest ok. To ile w swoim otoczeniu znacie takich zwiazkow gdzie partnerzy sie kochaja i sa rowni? Rowni w znaczeniu tak samo finansowo sie dokladaja do zycia, wspieraja i dbaja o siebie. Bo ja widze, ze to faceci wszystko ogarniaja, tzw betaproviderzy na trzy zmiany. Nie mowmy o skrajnych przypadkach gdzie facet jest przystojny lub o patusach, ktorzy wywoluja emocje. Porozmawiajmy o normalnych, srednich ludziach. Ja w swoim otoczeniu nie widze normalnych zwiazkow. Albo jedno ciagnie drugie, albo zaburzone jedno i terapia/leki. Albo jedno gania za drugim. Moj ojciec gardzil moja matka, a ona gardzi jej obecnym partnerem i sie slini na przystojniakow xd Jestesmy jak zwierzeta. Jedyne laski, ktore traktowaly mnie rowno to bardzo bogate, inteligentne dziewczyny. A ja z wygladu takie 6/10. Ale wracajac do glownego pytania. Wy jedziecie na wyparciu czy jak? Przeciez to widac golym okiem, ze laski bardziej szanuja swoje psy od partnerow xdd
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: grap32
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: a dowód anegdotyczny to co wykop pisze o tinderze i twoja matka? 2/10 bo odpisałam.
Dlatego kiedyś czymś normalnym było parowanie ludzi z podobnych środowisk, a teraz wszystkim się wydaje i pcha do głów bzdury że każdy jest równy, tak samo piękny i wartościowy, a potem jest tak jak opisujesz, do tego pcha się ludziom pojęcie tolerancji i akceptacji ale tylko
@mirko_anonim: na tym mógłbyś skończyć ten wysryw nie zaczynając go. Zatytułowany powinien być ja , mój wysryw i