Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #wzrost #rozowepaski #rozowypasek

Ostatnio zacząłem zwracać uwage na młode pary i zauważyłem że jest mnóstwo karlic z wielkimi gośćmi, tak na oko często o te dwie-trzy głowy wyżsi, a te dziewczyny dosłownie e, karlicone powinny iść za rękę z typkiem o głowę wyższym, może o pół, co te wielkie chłopy mają w głowach że tego nie widza? pewnie to ich pierwsze kontakty i dlatego karlicom się udaje ich usidlić, przecież z taką niską babą to wszystko musi być upierdliwe, potem się dziwić że małe chłopy nie mają z kim chodzić, jak wszystkie karlice latają z gigantami.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim ja to bym nie miał problemu z wyższą od siebie, problem polega na tym, że te 175+ jeszcze bardziej pragnął wzrostaczka niż karlice, a później zdziwko, że syn ze związku karlica+wzrostak urodził się manletem, bo przejął geny po mamusi.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: często te bardzo niskie (powiedzmy okolice 150) sobie rekompensują szukając jak największej różnicy

ja to bym nie miał problemu z wyższą od siebie, problem polega na tym, że te 175+ jeszcze bardziej pragnął wzrostaczka niż karlice

@Shakyor: byłem w związku i z dziewczyną wyższą o 2cm, jak i taką wyższą o solidne 5cm, a sam jestem dość wysoki. Ogólna zasada jest taka że partner powinien być wyższy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: te chłopy albo są bluepill i je kochają. Ogólnie oboje się kochają, i jakby facet był równego wzrostu kobiecie to też by się zakochała bo ma na to czas i miejsce w życiu albo właśnie jest taką osobą normalną - albo są przegrywami normalnie i wszystko co ich ratuje przed w--------m od życia ponad siły to uprzywilejowanie
  • Odpowiedz