Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zadziwia mnie to że można być zaradnym życiowo gościem przed 30 który o siebie dba, ma firme która dobrze prosperuje, mieszkanie kupione za gotówke oraz działke i plan na budowę domu w najbliższych miesiącach a i tak 20 letnia #plodnajulka które nigdy nie pracowała będzie miała problem z tym że taki gość nie ma czasu na wakacje i jezdzi autem starszym od niej. Przecież w głowie takiej damy nie ma już poszukiwania samca zapewniającego byt jej i potomstwu a szukanie idealnego partnera pozbawionego wad. Dodam że ta sama dama rzuciła tego goscia dla kogoś poznanego w jakiejś grze komputerowej, pobawiła się i była zła że ten typ znalazł sobie kogoś innego. Wypisywała do jego partnerki i wymyślała niestworzone rzeczy na niego temat. Czy nasze mamy i babcie miały takie same podejście? #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt

• 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Wydaje mi się, że mamy i babcie miały raczej inne podejście, ale postanowiły dać swoim córkom, w swoim mniemaniu, lepsze dzieciństwo niż ich własne i postanowiły spełniać ich wszystkie zachcianki + nie pozwalały im ponosić konsekwencji błędnych decyzji.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bo robisz z siebie starego dziada. Przed 30 i jedyne zajęcie to praca i budowa domu, moi starzy mają ciekawsze życie xD Podróżować najlepiej jak się jest młodym i energicznym, a budować jak starym i chce się zapuścić korzenie. Który 20 latek chciałby mieszkać w domu na wypizdowie niby, jak jakaś praca czy studia mogą się nowe pojawić i będzie wyprowadzka do innego miasta lub kraju. Chcesz się bawić
  • Odpowiedz
Brzmisz jak nudny typ i który do tego jest skąpy. A do tego starszy odniej. Ona chce się bawić podróżować imprezować. Ty rozwijać firmę i pewnie niedługo założyć rodzice. To że jedna taka łaska jest to też nie świadczy że każda taka będzie. Dużo chłopów jest jeszcze gorszych
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Bycie przede wszystkim dostarczycielem w dzisiejszych czasach jest po prostu głupie. To nie chodzi o twoje auto itp., bo taka julka wolałaby jeździć po świecie poobijanym ogórem z niemyjącym się Ricardo.

Klątwa Polusa polega na tym, że nas uczono z---------ć i odkładać, żeby coś móc zbudować, podczas gdy julczysko marzy o namiastce wolności o beztroski, bo nigdy nie poniosła w życiu konsekwencji i nie rozumie, że *jak sobie pościelisz, tak
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: może po prostu ten koleś ma kijowy charakter. Kolejny, który uważa, że stanem posiadania się komukolwiek imponuje. W dodatku pracoholik. Brak urlopu jest niezdrowy, trzeba pamiętać o równowadze, bo skończysz z problemami układu sercowo-naczyniowego i nerwowego w tym zapierniczu.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Manul przecież napisałem wyraźnie że mam dziewczyne i nie poświęcam życia wyłącznie pracy i budowy domu. Nie lubię jeżdżenia na wakacje i uważam że na to przyjdzie czas. Teraz mam energie i pomysły więc dbam o przyszłość żeby nie musieć robić nic albo jedynie doglądać :) We wpisie mowa o damach którym wydaje się że będą żyć jak na ig reelsach nie dając od siebie niczego
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: może zwyczajnie zainteresuj się kobietami, które chcą tego, co ty; a nie bulwersuj się, że nie udało ci się zmienić i dostosować jakiejś kobiety pod ciebie. Żadne z was nie ma obowiązku dostosowywać się do drugiego, za to warto zainteresować się kimś, kto ma podobny pogląd na życie, co ty.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

a i tak 20 letnia #plodnajulka które nigdy nie pracowała będzie miała problem z tym że taki gość nie ma czasu na wakacje i jezdzi autem starszym od niej.

Hołdujecie cielcowi którego sami nienawidzicie. Ja rozumiem, że świeże mięsko pachnie ale taka Julka z sianem w głowie przed chwilą martwiła się maturą nie jest dobrym wyznacznikiem tego czy mężczyzna się nadaje do związku czy nie. Odpuść
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Bedac ustawionym gosciem, bierzesz mlode julki tylko i wylacznie do ruchania, do niczego innego nie sa ci potrzebne i sie zreszta nie nadaja, kandydatki na zone szukasz w swoich strefach czyli prawniczki, lekarki etc.
  • Odpowiedz
@kasiknocheinmal:

Brak urlopu jest niezdrowy, trzeba pamiętać o równowadze, bo skończysz z problemami układu sercowo-naczyniowego i nerwowego

Czy to oznacza że szybciej kopnę w kalendarz? od dwóch lat nie byłem na urlopie :)
  • Odpowiedz
@ka-lol: na wykopie najzabawniejsze jest to, jak wykopowicze myślą, że wiedzą lepiej od kobiet, co kobieta myśli.
@kajak98 obstawiam, że dwa lata Ci krzywdy nie zrobią, ale spróbuj tak ciągnąć dzień w dzień przez dłuższy czas to możesz się zdziwić jak zobaczysz wyniki badań.
  • Odpowiedz