Wpis z mikrobloga

W Łodzi przy Tarpexie się kręcisz i to nazywasz spierdotripem? Bicz plis. Przejrzyj tag. Dałem plusa, bo fajnie takiego zadbanego, ale jednak trzymanego pod dachem ;-) Trabanta zobaczyć, ostatnio takiego na chodzie może na oczy widziałem będąc gówniarzem. @bartlomiej_rakowski
  • Odpowiedz
@Tomaszu A gdzie mam chodzić o tej porze w mieście bandyckim, morderczym? Byłem już dziś pod dworcem na Żabieńcu, pod cementarzem też, obszedłem już Teofilów przemysłowy i połowę sypialnianego, teraz idę i jestem przy Rojnej obok Szczecińskiej i patrzę se na remonty chodząc przez wykopy. Słychać w oddali jak młodzież bandycka się wydziera się i jak codzień olkoholizuje się w parku Piastowskim. Słucham na słuchawkach Nawrockiego u Rymanowskiego. Przykro mi, że
  • Odpowiedz
@bartlomiej_rakowski: Luźno Mirku, tak sobie postanowiłem porównać, bo jak spojrzałem na miasto i porównałem co koledzy tutaj piszą to może sobie wyolbrzymiłem i faktycznie mogą być takie miejsca nawet na obrzeżach miast. Jak najbardziej nadaje się na tag. Bywają nawet spierdotripy ze stolicy co właśnie sobie przypomniałem i się pukam w czoło :-) Pełen luz Mirek. Miłych spacerów.
  • Odpowiedz