Aktywne Wpisy

Krupier +129
Sprzątam narzędziownię po dziadku, któremu się zmarło, a żona sprzedała działkę. Facet widać, że był złota rączka, wszystko robił sam, każdy przedmiot szanował i chyba nic nie wyrzucał w myśl zasady "kiedyś się przyda".
Jak ktoś ciekawy co znalazłem to wrzucam foty. Na zdjęciu narzędziownia już po wstępnych porządkach tak że tego. XD
W sumie dziwne uczucie tak po kimś ogarniać. Człowiek zaczyna mieć rozkminy, że w sumie z moimi rzeczami będzie
Jak ktoś ciekawy co znalazłem to wrzucam foty. Na zdjęciu narzędziownia już po wstępnych porządkach tak że tego. XD
W sumie dziwne uczucie tak po kimś ogarniać. Człowiek zaczyna mieć rozkminy, że w sumie z moimi rzeczami będzie
źródło: 1000003433
Pobierz
Jak ktoś się zastanawia dlaczego nie ma par na tinderze albo czemu żadna nie odpisuje to tutaj macie odpowiedź. Oskarek Oskarka Oskarkiem pogania
#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #blackpill #zwiazki
#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #blackpill #zwiazki

@mirko_anonim: nie rób
To czego teraz fundamentalnie potrzebujesz, to choćby minimalnego usamodzielnia finansowego oraz odcięcia od wpływu rodziców, najlepiej przez wyprowadzkę za granice. Nie, nie musisz się opiekować swoją
Nawet mi się przykro zrobiło. Nie poddawaj się. Nie słuchaj rad złośników jeśli się takie pojawia, dasz sobie rade. Ludzie z gorszego gówna się podnosili.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Skupiłbym się na jak najszybszym pójściu na swoje. W domyśle do własnego mieszkania. Zbierać na wkład, budować zdolność kredytową. W międzyczasie albo przemęczyć się u rodziców, albo wynajmować coś najtańszego. Brak własnego miejsca na świecie źle wpływa na psychikę. Gdybym znów miał 24 lata, to cisnąłbym, żeby
@mirko_anonim: nie zauważyłem. Do tej pory robiłeś wszystko tylko nic co by wskazywało na cokolwiek co
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: ciężko tak powiedzieć przez pryzmat tej historii. Frajera sobie znalezli żeby robił i skakal
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: w zasadzie czemu udziasz rad, skoro
Poza tym to w idealnym świecie nie powinieneś wykładać na matkę żadnych pieniędzy w tym momencie i nie powinieneś mieć z tego powodu wyrzutów sumienia, bo koniec końców to każdy jest odpowiedzialny za siebie i swoją przyszłość.
Przeszłości nie zmienisz, ale wciąż masz wpływ na swoją przyszłość. Wiele osób się przebranżawia nawet będąc 40+, 50+. Życie to nie
samowystarczalny-projektant-83
realnie to byłby większy challenge niż przebiegnięcie iron mana x3
do zrobienia - ale wymagałoby żelaznej dyscypliny i tytanicznej woli walki non stop przez LATA
nie takie rzeczy widział świat, chciałbym żebyś realnie to zrobił i opisał bo byłaby to zacna historia
Zgadzam się. Niestety jak w młodości człowiek nasiąka, że rodzice mają zawsze racje, to potem może lata stracić na brnięciu w bagno nie widząc tego. Klapki głupoty na
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta