Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#gielda

Pisze z anonima bo udzielam sie na tagu, więc z oczywistych wzgledów nie chce pisać ze swojego konta.
Panowie pijcie ze mną kompot.
Dzisiaj wartość moich inwestycji giełdowych osiagneła 1 mln PLN.
Oczywiscie nikomu nie powiedziałem oprócz najbliżej rodzinie.(nikt z ze znajomych nie wie)
Nie mam żadnych zobowiązań finansowych, jestem zwyklym smutnym etatowcem ;)

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: gratulacje, co w portfolio ?

Zyje sie tylko raz. Jak bedzie jakis kryzys to sobie kup przynajmniej klitke w Egipcie i baw sie zyciem ;) fajne sa ceny nawet malych mieszkan w Hurghada.

Tylko jak to sie mowi. Oby dozyc emerytury. Jak patrze na znajomych co sie zawineli przed 40 na druga strone to czasami jest to totolotek.

Powodzonka.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
sukcesywny-kreator-74: Gratulacje i oby udało ci się nadal mnożyć twoje środki :)

Dobrze, że o tym nikomu nie mówisz, bo jest szansa, że poziom zawiści ludzkiej by wzrósł albo pojawiłyby się sępy. To szanuję.

Ale nie szanuję za to postawy, gdzie ktoś mówi, że coś tam działa, może się nawet nieco mądrzy, ale jakby spytać o szczegóły to już taki wylewny nie jest. Mówiąc szczegóły mam na myśli nagonienie dobrego papieru
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
dokładny-filozof-83: @gradekmi zaczynalem przed covidem jeszcze czyli kolo 2019/2020 (jak patrze na historię portfela), czyli mozna uznać że na rynku jestem aktywnie się bawiąc z 5-6 lat. Mam w portfelu strzal na +100k, 2 x po +50k. Akcje w zasadzie tylko kupuje, bardzo rzadko sprzedaje ( portfel generuje około 50k PLN netto dywidendy rocznie, wszystko reinwestuje). Dodatkowo tez dla gram dla funu ale dużooo mniejszymi kwotami to co ugram przerzucam
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
błyskotliwy-fanatyk-47: @mar-kar. Wystarczy na Phuket. Ja nie muszę żyć jak krezus czy lord. Emka mundurowa wychodzi mi z grupy specjalisty z dobrym dodatkiem służbowym ~ 6k/msc. Plus ~ bańka sto, 43 lata i yolo. Nie trzeba ike, srike i innych ppk. Mam rozdzielność majątkową (pamiętajcie o tym, jak wspólnie prowadzicie z babą gospodarstwo domowe i obracacie hajsiwem, bo w razie czego, jak się coś popsuje, a przy pieniądzach lubi
  • Odpowiedz