Aktywne Wpisy
Akurat praca nie związana z IT, ale dodałem tagi, może więcej ludzi się wypowie, szczególnie ludzi zarabiających dużo.
Obecnie ponad pół roku pracuje w nowej firmie - 3 miesiące okres próbny i teraz umowa na rok. W sumie taka zwykła praca w przemysł/automotive i zwykle zarobki - okolice średniej.
Na plus, że firma ma fajną atmosferę, nie ma dużo korporacyjnych pierdół. Jest kasa na szkolenia i jakieś ciekawe wyjazdy firmowe. Pomijając zarobki, które
Obecnie ponad pół roku pracuje w nowej firmie - 3 miesiące okres próbny i teraz umowa na rok. W sumie taka zwykła praca w przemysł/automotive i zwykle zarobki - okolice średniej.
Na plus, że firma ma fajną atmosferę, nie ma dużo korporacyjnych pierdół. Jest kasa na szkolenia i jakieś ciekawe wyjazdy firmowe. Pomijając zarobki, które

Lolenson1888 +119
Tydzień w kołchozie odbębniony, zakupy na przyszły tydzień zrobione i czekam se na Radomiaka z Legią z piwkiem w dłoni.
Można? Można
#mecz
Można? Można
#mecz
źródło: 661A604B-9B02-4025-A6BD-00BB28910C18
Pobierz

#gielda
Pisze z anonima bo udzielam sie na tagu, więc z oczywistych wzgledów nie chce pisać ze swojego konta.
Panowie pijcie ze mną kompot.
Dzisiaj wartość moich inwestycji giełdowych osiagneła 1 mln PLN.
Oczywiscie nikomu nie powiedziałem oprócz najbliżej rodzinie.(nikt z ze znajomych nie wie)
Nie mam żadnych zobowiązań finansowych, jestem zwyklym smutnym etatowcem ;)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Ile czasu jestes aktywny na gieldzie?
Inwestujesz, czy grasz?
źródło: ile-by-trzeba-wlozyc-w-gielde-zeby-po-roku-miec-milion-nie-wiem-mysle-ze-2-3-miliony-wystarcza
PobierzZyje sie tylko raz. Jak bedzie jakis kryzys to sobie kup przynajmniej klitke w Egipcie i baw sie zyciem ;) fajne sa ceny nawet malych mieszkan w Hurghada.
Tylko jak to sie mowi. Oby dozyc emerytury. Jak patrze na znajomych co sie zawineli przed 40 na druga strone to czasami jest to totolotek.
Powodzonka.
Dobrze, że o tym nikomu nie mówisz, bo jest szansa, że poziom zawiści ludzkiej by wzrósł albo pojawiłyby się sępy. To szanuję.
Ale nie szanuję za to postawy, gdzie ktoś mówi, że coś tam działa, może się nawet nieco mądrzy, ale jakby spytać o szczegóły to już taki wylewny nie jest. Mówiąc szczegóły mam na myśli nagonienie dobrego papieru