Aktywne Wpisy

MateMizu +413
Od początku uważałem, że system kaucyjny to g---o nastawione nie na ekologię, a na dojenie hajsu z ludzi.
Ale to się zmieniło! Oficjalnie oddałem swoje pierwsze puszki i butelki do butelkomatu. Teraz stwierdzam, że to jeszcze większe g---o xDD.
Po pierwsze, od razu poczułem się jak w gorzelni, k---i piwskiem tak, że aż cofa. O dziwo butelkomat działał! Szok! Musiałem wyciągać lepkie od resztek napoju puszki przez co poczułem się jak Kloszard przeszukujący śmietnik,
Ale to się zmieniło! Oficjalnie oddałem swoje pierwsze puszki i butelki do butelkomatu. Teraz stwierdzam, że to jeszcze większe g---o xDD.
Po pierwsze, od razu poczułem się jak w gorzelni, k---i piwskiem tak, że aż cofa. O dziwo butelkomat działał! Szok! Musiałem wyciągać lepkie od resztek napoju puszki przez co poczułem się jak Kloszard przeszukujący śmietnik,
źródło: 1000016755
Pobierz
Arivederczi +97
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Zacznę od plusów: zrobiłeś dobrą robotę ze sobą. Jesteś poukładany, masz ambicje, cele, świadomość, rozwijasz się. Minusy? Próbujesz to s--------ć.
To, co robisz z tym całym wysiłkiem, to włożenie go w dziewczynę,
lepiej bym tego nie podsumował.
Swoją drogą to kolejny merytoryczny komentarz tego użytkownika, czasem się zastanawiam, czy ja siedzę na pewno na dobrym portalu bo rzadko kiedy ktoś pisze takie merytoryczne długie komentarze.
Nie jesteś jej chłopakiem a beta orbiterem
Wiem, jak to się skończy. Ty za swoje "wspieranie" dostaniesz za pewien czas kopa w dupę. Ona znajdzie nowego uległego pazia.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Terapii nadal nie ma, zmieniłam lekko dietę i jest lepiej.
Co sprawia że czujesz się lepiej przy niej?