✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mam pytanie chciałbym iść po 10 latach na studia magisterskie zaocznie, czy uczelnia nie będzie robiła z tym problemu jeżeli tak długo upłynął czas i czy np. na uniwerku ekonomicznym lub politechnice przyjmują po takiej szkole jak pwsz, mam stopeń inżynierski.
@mirko_anonim: Nie będą robić problemów, chętnie wezmą, taki niż idzie, że jeszcze pocałują w rękę i kawkę zrobią. XD A co do warunków rekrutacji, to każda uczelnia ma swoje, wejdź na stronę wydziału i sprawdź. Zazwyczaj to jest średnia ocen z I stopnia.
Mam pytanie chciałbym iść po 10 latach na studia magisterskie zaocznie, czy uczelnia nie będzie robiła z tym problemu jeżeli tak długo upłynął czas i czy np. na uniwerku ekonomicznym lub politechnice przyjmują po takiej szkole jak pwsz, mam stopeń inżynierski.
#studiapo30 #nauka #studia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
A co do warunków rekrutacji, to każda uczelnia ma swoje, wejdź na stronę wydziału i sprawdź. Zazwyczaj to jest średnia ocen z I stopnia.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero