Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
mam 30 lat, moja partnerka 37 i jestem najszczeliwszy na swiecie. Polecam wszystkim taka roznice wieku bo to cos pieknego. Nie musze jej niczym imponowac bo wszystko ma i doszla do tego sama. Nie imponuje jej to jak sie ubieram, gdzie pracuje, czym jezdze, jakie mieszkanie wynajmuje i jakie mam w nim meble. Jedyne co ja intetesuje to ja i to jak ja traktuje. W zeszly weekend poznalem jej rodzicow i zostalem nazwany ich wnuczkiem xd W czerwcu planuje przeprowadzke do jej miasta i chcemy zaczac myslec na powaznie o przyszlosci. Nigdy nie bylem bardziej podekscytowany i szczesliwy. Cale zycie uganialem sie za mlodszymi dziewczynami ale zadna nie dala mi tyle co moja obecna dziewczyna. Nie robi mi scen i nie wymaga uj wie czego. Jest nam dobrze i przekonalem sie ze roznice wieku wypiera uczucie #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

W czerwcu planuje przeprowadzke do jej miasta i chcemy zaczac myslec na powaznie o przyszlosci

@mirko_anonim: w sensie nad wyborem miejsca na cmentarzu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cale zycie uganialem sie za mlodszymi dziewczynami ale zadna nie dala mi tyle co moja obecna dziewczyna

to teraz pomyśl sobie co twoja musiała dać innym gdy jeszcze była młoda ( ͡° ͜ʖ ͡°) no
  • Odpowiedz