@mirko_anonim: XXI wiek, chaty gpt, chłop pyta jak osiągnąć niezależność finansową, jak usprawnić techniczne rzeczy, jak żyć żeby było lepiej. Baba pyta - jak dobrze wypiąć dupe, no ja pierd... XD
@mirko_anonim: Albo jesteś naprawdę mocno zasiedziała i Twoje mięśnie są szczątkowe oraz masz przez to bardzo niski punkt rozciągnięcia, a w konsekwencji boli jak próbujesz zrobić coś więcej (to tak, jakbyś chciała zrobić nagle szpagat i mówiła, że boli). Albo przy okazji takiej pozycji odkryłaś jakieś problem zdrowotne.
Wcale nie zdziwię się, jeśli to drugie. Ciężko wyrokować, bo nawet przy braku jakiegoś ruchu, raczej nie powinno tak boleć jak to
XXI wiek, chaty gpt, chłop pyta jak osiągnąć niezależność finansową, jak usprawnić techniczne rzeczy, jak żyć żeby było lepiej. Baba pyta - jak dobrze wypiąć dupe, no ja pierd... XD
@woskrosenie: juz chyba wiem, czemu rozowa nie chciala im pokazac historii chatagpt ( ͡°͜ʖ͡°)
ułożony-myśliciel-67: Jak nie masz przesadnego zgiecia w tym odcinku ledzwiowym to tego nie zrobisz. Ja tez nie umiem zrobic tak jak na tym obrazku. Z plusow to mniej cie bedzie bolal kregoslup na przyszlosc, minus to wlasnie bol w pozycji na pieska. Mnie tez boli i unikam tej pozycji. Nic nie zrobisz. Po prostu tak jest i tyle. Masz x innych pozycji poprobuj czegos innego z partnerem co wam obu bedzie
@kaminarii: to musiałby być chyba jakiś konkretny rozjazd w zboczeniach, albo ludzie nie potrafią mówić co lubią, a to moze byc szokujące, ale nie boli. Warto rozmawiac
niepokonany-pionier-7: @extraordinary_seaman: mi się zdaje odwrotnie, że rozmawianie jest przereklamowane .
Jeśli laska nie lubi robić loda, skreca ją na sama myśl, a była miala fiksacje oralna i dlawienie sie k. Jej sprawiało rozkosz to co tutaj pomoże rozmowa?
Albo jak w pochwie jest zbyt luzno, kupiłeś jej kulki, ale ona nie chce,
@mirko_anonim: nom, teraz jak mówisz to masz sporo racji, to po prostu przypadki, z którymi nie miałem do czynienia. Wszystkie moje były skłonne do pełnej współpracy o każdej porze dnia i nocy. Ciężka sytuacja jak się ludzie nie dobiorą pod względem temperamentów i otwartości. Wszystko dajesz i wszystko bierzesz, a nie że "tego nie, tamtego nie, a tamtego to w ogóle nigdy w życiu". Chyba warto to poruszać na samym
źródło: pobrane (4)
PobierzWcale nie zdziwię się, jeśli to drugie. Ciężko wyrokować, bo nawet przy braku jakiegoś ruchu, raczej nie powinno tak boleć jak to
@woskrosenie: juz chyba wiem, czemu rozowa nie chciala im pokazac historii chatagpt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Jeśli laska nie lubi robić loda, skreca ją na sama myśl, a była miala fiksacje oralna i dlawienie sie k. Jej sprawiało rozkosz to co tutaj pomoże rozmowa?
Albo jak w pochwie jest zbyt luzno, kupiłeś jej kulki, ale ona nie chce,