Aktywne Wpisy
ATAT-2 +198
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Abc123cba123 +23
źródło: 1000031493
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000031493
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Witam. Często widzę tu wpisy osób których nie było w związku. Głowa do góry! :) ja byłem przegrywem przez szkolne życie i nikt mnie nie chciał a inni byli w związku... teraz zarabiam 2 średnie krajowe i teraz nie chcę już być w związku ostatnio odrzuciłem propozycję związków i raz byłem w związku miesiąc czasu bo dłużej nie dałem rady wolałem samotność więc nie ma co się przejmować nie każdy chce lub się nadaje pozdro
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
źródło: mirek_sam_samuraj
Pobierz@ludecki12: właśnie tez to słyszę ale u mnie jest odwrotnie ... jaka zakorzeniona? Niektórzy są zakorzenieni w Kościół a niektórzy są zakorzenieni w ateizm... punkt zakorzenienia zależy od punktu widzenia. Gdyby nie presja społeczeństwa oraz kształtowane modele rodziny to byłoby pod tym kątem inaczej a tak to można żyć bardzo dobrze jako samotna osoba ;) grunt to się ocknąć tym hipnozom które zostają
@sberatel: a ja piszę do tych co chcą a nie do samego siebie, bez powtarzania mi to wychodzi ;p
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
@ludecki12:
W dzisiejszych czasach jest tyle sz\tucznych rzeczy które zastąpią ci samotność że głowa mała, tak jak antykoncepcja i psiecko/kocurka u kobiet zastępuje instynkt macierzyński tak te wszystkie nowe technologie zastępują obecność drugiej osoby i wszystko to tak jak ty chcesz bez żadnej potrzeby adaptacji, dopasowania, docierania, po prostu czysty strzał tego czego ci brakuje, człowiek stracił jakiekolwiek umiejętności adaptacji, jest tylko albo akceptacja czyiś warunków albo wypad na
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰