Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Od trzech miesięcy jestem z dziewczyną i za trzy miesiące planujemy zamieszkac razem. Tylko rodzina i znajomi są w szoku, że tak szybko. Mają rację czy jednak próbować? #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: a no tak lepiej parę lat odkładać i wtedy zamieszkać po czym się okażę, że się nie dopasowaliście i tyle. śmiało, o ile wiąże się to z rozsądnym podziałem obowiązków i pieniędzy - nic szybciej związku nie zweryfikuje jak wspólne zamieszkanie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Oczywiście! Nic tak nie weryfikuje związku jak wspólne mieszkanie. Ja ze swoją zamieszkałem niecałe dwa miesiące od poznania się a obecnie jesteśmy 3 lata po ślubie Poza tym, nie ma czegoś takiego jak "za szybko" - każda relacja rozwija się w swoim tempie.
  • Odpowiedz
Od trzech miesięcy jestem z dziewczyną i za trzy miesiące planujemy zamieszkac razem. Tylko rodzina i znajomi są w szoku, że tak szybko. Mają rację czy jednak próbować? #zwiazki

Nie sądzę, że jesteś na liście top-10 własnego miasta/miejscowości, więc jak czujesz już to już i tyle w tym temacie. Czasami 10 lat znajomości i nic o kimś nie wiesz, a czasami 3 tygodnie i już wiesz czy to osoba na
  • Odpowiedz