Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Naprawdę nie rozumiem tej burzy w mediach. Nie uważam Probierza za dobrego trenera, za średniego również nie, ale niektórzy już przechodzą samych siebie broniąc bezrefleksyjnie Lewandowskiego. Wy nie oglądaliście meczów reprezentacji Polski? Serio nie widzieliście jakim balastem był Lewandowski w kadrze? To że grał dobrze w klubie nie przekładało się to absolutnie w żadnym stopniu na jego jakość grania w repce. Tu nie ma niestety wypłaty i premii. Z nim graliśmy zawsze w 10-tkę, co akcja to nie potrafił przyjąć piłki, odskakiwała mu na każdym kroku. Nie przykładał się w ogóle do gry w kadrze. Czas reprezentacji traktował jako szansę na pokazanie się i dla dobrego PRu. Jego machanie łapami to już mem nawet jeśli to on popełnił błąd i pretensje do kolegów że akurat w tej akcji nie podali mu. Jego bramki w reprezentacji to po prostu wypadek przy pracy. Jego niewykorzystane setki śnią mi się po nocach, nawet mój stary by je wykorzystał niekoniecznie na trzeźwo. Jestem pewien że wygramy z Finlandią bez niego przynajmniej 2 golami i tak dziś obstawiam za 1000 zł bo darmowa kasa. Chłop nie będzie machać łapami i psuć żadnej akcji więc na spokojnie awansujemy bez najsłabszego ogniwa w kadrze. I nie zrzucajcie na słabych partnerów bo gość popełnia mnóstwo błędów indywidualnych które nie wynikają z problemu słabej drużyny. Jak nie strzelasz setki z akcji z xG 0,95 to Twoja wina nie partnerów.
#lewandowski #reprezentacja #pilkanozna

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach