Aktywne Wpisy

inrzynier +305
źródło: 2026-05-18_18-26-24
Pobierz
beata-libra +18
#raportzpanstwasrodka Czy możecie mi odpowiedzieć co oni wszyscy mają z tym pociągiem do ogórków kiszonych? Ile razy w tygodniu jecie ogóry ??? Szczególnie latem (czy w ciepłych krajach gdzie witaminy C jest ogrom !
Jeszcze świeży ogór ok ale kiszonki ? Nawet bydło karmi się nimi głównie w porze zimowej , a ci żrą je do wszystkiego . Co jest ???
Jeszcze świeży ogór ok ale kiszonki ? Nawet bydło karmi się nimi głównie w porze zimowej , a ci żrą je do wszystkiego . Co jest ???

Cześć, nie znam się za bardzo na F1, ale chciałem kupić bilety na wyścig w Austrii w 2026 roku. Mam kilka pytań i będę wdzięczny za informację:
1. Na jakiej stronie/stronach można bezpiecznie kupić bilety? Nie chce trafić na jakieś trefne witryny.
2. Kiedy bilety na 2026 rok są w przedsprzedaży?
3. Bardziej zaawansowane pytanie - jakie sektory/miejsca są warte zakupu. Wiem, że dużo zależy od funduszu na bilety, ale pomijając te vipowskie, to jakie warto rozważyć?
#f1 #motoryzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
2. Bilety na następny rok są zwykle dostępne 2 tygodnie po zakończeniu wyścigu, też w zależności od toru. Choć do tego nie ma reguły, jak wracałem z GP Holandii to przy wyjściu z