Aktywne Wpisy

nie wyobrażam sobie być w związku z mężczyzną, który ma BMI powyżej 24, jest to zwyczajnie obrzydliwe i świadczy o zaniedbaniu ciała i duszy, jak nie potrafisz utrzymać michy, to kim ty k---a jesteś??

Wraczek +38
Na przestaje mnie zadziwiać, że w polskich realiach mamy tak wysoki współczynnik dzietności, powyżej 1.0.
W kraju gdzie część prawicy najchętniej robiłaby kobietom procesy za poronienie i stygmatyzowała ich dzieci, gdyby te okazały się homoseksualistami.
Restrykcyjna polityka aborcyjna, marne zarobki, horendalne ceny nieruchomości, niepewność geopolityczna, rząd sypiący kasę emerytom i starzejące się społeczeństwo.
Do tego dochodzi powrót PiS’u do władzy w 2027 i speedrun Białorusi.
I mimo tego wszystkiego KAŻDA PARA ma
W kraju gdzie część prawicy najchętniej robiłaby kobietom procesy za poronienie i stygmatyzowała ich dzieci, gdyby te okazały się homoseksualistami.
Restrykcyjna polityka aborcyjna, marne zarobki, horendalne ceny nieruchomości, niepewność geopolityczna, rząd sypiący kasę emerytom i starzejące się społeczeństwo.
Do tego dochodzi powrót PiS’u do władzy w 2027 i speedrun Białorusi.
I mimo tego wszystkiego KAŻDA PARA ma

Buło naturalne bo do 1930 nie mieliśmy antybiotyków.
Łączenie się w pary to wymysł neolitycznych rolników by ułatwić przekazywanie majątku
No to niech kobiety dają tym najlepszym samcom i niech im rodzą dzieci, ale pod jednym warunkiem, z mojej zarobionej kasy ani grosz nie zostanie przekazany, żeby utrzymywać tę patologię. 100% mojej wypracowanej kady ma trafiać do mnie lub jakiś % ewentualnie na wojsko. Niech się te chady martwią o utrzymanie swoich charemów, a jak ich nie stać to niech umierają z głodu.
I nie piszcie mi o argumentach, że kiedyś
@Brutus66: To jest nieprawda. Wyraźne tendencje monogamiczne przejawiał już homo erectus. Ludzie w społeczeństwach zbieracko-łowieckich łączyli się w pary, ponieważ człowiek wyjątkowo długo dorasta, co jest spowodowane nabyciem dużego i skomplikowanego mózgu. Dlatego dziecko potrzebowało długotrwałej opieki obojga rodziców. Poza tym dostęp do samicy dla samców był konieczny aby chcieli oni współpracować podczas polowań.
Na razie po 10 latach razem nie.
@H_Moody: monogamia jest naturalna. czlowieka ksztaluje oprocz ewolucji jeszcze kultura, ktora jest narzedziem ewolucyjnym.
W naturze monogamia jest naturalna. Pingwiny, łabędzie, koniki morskie itp.