Aktywne Wpisy
codziennaKasia +296
To jednak zasługuje na oddzielny post i dyskusje o moich traumach xD
jestem tak stary, że:
- czytałem foldery wakacyjne z wczasami typu egipt / tunezja niczym książki przygodowe, uważając, że takie wczasy w tych bajecznych hotelach przy plaży to jest jakaś kompletna abstrakcja dostępna tylko dla jakichś bogaczy z telewizji. Teraz do takiego hotelu na tydzień to mogę polecieć za 2 dniówki, a i czasem za jedną jak się dobrze poszpera i trochę
jestem tak stary, że:
- czytałem foldery wakacyjne z wczasami typu egipt / tunezja niczym książki przygodowe, uważając, że takie wczasy w tych bajecznych hotelach przy plaży to jest jakaś kompletna abstrakcja dostępna tylko dla jakichś bogaczy z telewizji. Teraz do takiego hotelu na tydzień to mogę polecieć za 2 dniówki, a i czasem za jedną jak się dobrze poszpera i trochę
źródło: image
Pobierz
Lolenson1888 +218
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Pierwszy wpis od dawna, bo mi się nie chce. Nie chce robić wpisów, bo jeździć to owszem, jeszcze jak. Te 166 km to z Tczewa do Kątów Rybackich, niby to 60 km, ale znalazłem skrót przez Kwidzyn :D Jeszcze o dosłownie 2 minuty rozminąłem się z @metaxy bo zatrzymaliśmy się pod tym samym sklepem. A te 360 to wczoraj, Tczew - Warszawa, trasą gravelową zielonej 7 (ale z północy na południe). Dużo piachu, zero sklepów przez pierwszą połowę trasy, a słońce grzało... To druga trzysetka w życiu, poprzednią zrobiłem 31 maja, więc za późno żeby dodać do równika :(
Kwadratów dużo, ale nic do niebieskiego.
🟦 +0 max square 45x45
🟩 +2 max cluster 2685
🟥 +207 new tiles 6677
#rowerowyrownik #gravel #kwadraty
Skrypt | Statystyki
źródło: GarminConnect_20250619-213800
Pobierz@ikov: dawaj, nikt się tym nie przejmuje.