Aktywne Wpisy

moll +174
źródło: 1000020022
Pobierz
CopyM +413
Chodzą słuchy, że ten chłopak na którego sikano, to właśnie kuzyn Borysa - gdzie ten wyćpany szczurek mówił, że oni tam se siedzieli i wyzywali mu kuzyna.
No no, jak się okaże, że oni pół nocy darli ryj, że znowu złapią mu kuzyna i zrobią mu powtórkę lub gorzej i on wyszedł tam z tego powodu do nich, to powinien dostać dodatkowy medal. Pierwszy byłby za to co zrobił, drugi dlaczego.
#
No no, jak się okaże, że oni pół nocy darli ryj, że znowu złapią mu kuzyna i zrobią mu powtórkę lub gorzej i on wyszedł tam z tego powodu do nich, to powinien dostać dodatkowy medal. Pierwszy byłby za to co zrobił, drugi dlaczego.
#

@mirko_anonim: proponuję wrócić do tego podejścia, nie ma żadnych wad.
@mirko_anonim: Nie do końca. Paradoksalnie nigdy nie powiedziałbym absolutnie, że tęsknie stricte za czasami samej młodości (w sumie to dalej jestem młody), ale bardziej pop-kulturą która wtedy na przykład była, modą która wtedy była, ogólnym podejściem ludzi do życia, może krajobrazem polski nawet. Dziś to wszystko jakby gdzieś uleciało i zostało zniwelowane a to smutne jest. Mam wrażenie, że teraz znacznie bardziej
@mirko_anonim: O widzisz.... Ja na przykład łapię się na tym, że nie idealizuje czasów, ale sobie czasami siedzę i rozkminiam co zrobiłbym kiedyś lepiej w danej sytuacji żebym miał lepiej w przyszłości jeśli miałbym to znowu przeżyć, tak wiem to głupie.
@mirko_anonim: Czy dorosłość jest ciężka? Tak, ale nikt nie powiedział, że życie będzie łatwe. Prawda jest taka, że większość za dzieciaka czy tam małolata (nazwij to jak chcesz) też raczej nie miała lekko.