Aktywne Wpisy

Cywil_ +6
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SlepyBazant +42
ten ruski pachoł jest dobry. Chłop ma przeszło 40 lat i na zdjęcie profilowe (oficjalnego profilu) ustawił sobie takie coś. Przecież za samo profilowe jest dyskredytowany. Jak można go brać poważnie?
#wegry #bekazkonfederacji
#wegry #bekazkonfederacji
źródło: images
Pobierz

@mirko_anonim: bo do związku trzeba mieć charakter, który się podoba i podobne podejście do życia. Cechy fizyczne i zasoby finansowe są nieważne, jeśli reszta się nie zgrywa.
@mirko_anonim: mnie ten argument najbardziej bawi. Moi rodzice mieli 21 lat kiedy się urodziłem i zazwyczaj dziadkowie chodzili u większości dzieci, bo mieli czas to po pierwsze, a po drugie nikt nie dawaj ebania. A jeśli już to cisnęli po młodych matkach. Moi koledzy mieli rodziców 20-50 lat i nikt w ogóle tego nie uważał
@2horny2sleep:
@mirko_anonim: Tak wygląda dzisiejsza komunikacja panie mecenasie, brak zaangażowania, powierzchowność i olewanie, to dzisiaj nowe standardy. Zdecydowanie przeceniasz ludzkość i to jest Twój problem. No offence.
@mirko_anonim: taka subtelna narcystyczna niepewna siebie szpila, troche ponabijamy sie, ze mamy lepiej, a troche tak naprawde zasypujemy kompleksy.
@mirko_anonim:
Napisałem, że to był żarcik. Nigdy w życiu nie śmieję się z takich rzeczy. Każdy przeznacza kasę na co chce, może kredyt to uszlachetniający cel? Nie wnikam, nie oceniam.
@mirko_anonim: szesciocyfrowe oszczednosci to sa takie, ktore po mianowniku maja szesc cyfr czyli milionowe, ale ok jestem jelopem widocznie, bo tak uznalem. W zasadzie szesciocyfrowe to sa takie jak Ty mowisz i nie mam racji.
Ale po prostu nie wpadlem na to, ze ktos moze sie chwalic ze ma