Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +261
Dzień 1
I cyk, tak oto zaczynam swój trekking na #pacificcresttrail w ramach wypraw typu #zlomkiemprzezswiat tyle że bez złomka tym razem. Obecnie jestem w Campo na granicy meksykańsko - amerykańskiej . Mój cel to granica USA z Kanadą . Czeka mnie kilka miesięcy marszu ,przez pustynie, lasy i ośnieżone góry gdzie wejdę na wysokości ok 4009-4023 metrów ( forester pass). Przede mną ok 4300 km marszu .
I cyk, tak oto zaczynam swój trekking na #pacificcresttrail w ramach wypraw typu #zlomkiemprzezswiat tyle że bez złomka tym razem. Obecnie jestem w Campo na granicy meksykańsko - amerykańskiej . Mój cel to granica USA z Kanadą . Czeka mnie kilka miesięcy marszu ,przez pustynie, lasy i ośnieżone góry gdzie wejdę na wysokości ok 4009-4023 metrów ( forester pass). Przede mną ok 4300 km marszu .
źródło: image_picker_BE5EB367-D743-4F5B-B246-CE92923369D1-19890-000002038A766443
Pobierz
Artimeges +70

Takiego faka
źródło: realistyczne-recznie-rysowane-symbol-fuck-you_23-2148684365
PobierzMiras się rozpisał aż wklepałem w GPT
Oto maksymalnie skrócona i zwięzła wersja tekstu użytkownika z
@mirko_anonim: ekstrapolowanie swojej banieczki na całość populacji odc. 2137
A swoją drogą zestresowalam się, że niebieski że mną jest z powodu braku asertywnosci
Czyli kiedyś rynek był ok, a teraz jest w opłakanym stanie, bo kobiety zaczęły robić to, co wcześniej robili faceci?
@mirko_anonim: nawet się typie nie łudź że dostaniesz to od femoida, w ich przekonaniu jesteś bankomatem, ew dostawca darmowych usług, słuchanie "twojego p---------a" to ostatni rzecz której chcą. Jeśli już musisz się wygadać to prędzej jakiemuś kumplowi, jest przynajmniej jakiś szansa że inny chłop zrozumie
@mirko_anonim: nie róbcie tego mirasy- odrzucić musicie bajki disneya i ksiązki, bo rzeczywistość jest zupełnie inna. Nie dają wam medalu za bycie jakimś świętoszkiem. Nawet z ziemniaka.
@Kanarynka:
Mam zainteresowania - sport (całe moje życie, trenuję 4-5x w tyg (siłownia/rower/basen/sporty walki, mam uprawnienia instruktora w 2 dyscyplinach), interesuję się anatomią, odżywianiem i mam dużą wiedzę