Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: a w ogóle robisz coś poza tą pracą zdalna? Jakieś zajęcia, hobby? Ja generalnie polecam wolontariat. Nie po to żeby kogoś poznać, a żeby wyjść poza bańkę "ja"
A swoją drogą zestresowalam się, że niebieski że mną jest z powodu braku asertywnosci
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
cierpliwy-wizjoner-25:

rynek matrymonialny jest w opłakanym stanie. Kiedyś śmiałem się z postów wykopków, dziś niektóre naprawdę rozumiem. W ostatnich latach rolę się odwróciły. Dziś to chłop chce związku, emocji i bliskości, a baba imprez, bzykania i samochodów.

Czyli kiedyś rynek był ok, a teraz jest w opłakanym stanie, bo kobiety zaczęły robić to, co wcześniej robili faceci?
  • Odpowiedz
Nie mam się komu wygadać, nie ma mnie kto realnie wesprzeć, kiedy mam gorszy okres (gadam z mamą i siostrą, ale to nie to samo)

@mirko_anonim: nawet się typie nie łudź że dostaniesz to od femoida, w ich przekonaniu jesteś bankomatem, ew dostawca darmowych usług, słuchanie "twojego p---------a" to ostatni rzecz której chcą. Jeśli już musisz się wygadać to prędzej jakiemuś kumplowi, jest przynajmniej jakiś szansa że inny chłop zrozumie
  • Odpowiedz
miłośnik "Ojca Chrzestnego", zapatrzony w ideały z książek i filmów. Dramat.

@mirko_anonim: nie róbcie tego mirasy- odrzucić musicie bajki disneya i ksiązki, bo rzeczywistość jest zupełnie inna. Nie dają wam medalu za bycie jakimś świętoszkiem. Nawet z ziemniaka.

mam zasady, raz coś ustalone takie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Jezu, ale się toksyna wylała xD Czy ja wam ludzie jakąś krzywdę zrobiłem, czy jesteście już tak odklejeni, że musieliście mnie zjechać jak psa? Bo nie wiem po co. Jak wam się wpis nie podoba, to go nie komentujcie.

@Kanarynka:

Mam zainteresowania - sport (całe moje życie, trenuję 4-5x w tyg (siłownia/rower/basen/sporty walki, mam uprawnienia instruktora w 2 dyscyplinach), interesuję się anatomią, odżywianiem i mam dużą wiedzę
  • Odpowiedz