Wpis z mikrobloga

Błagam przestańcie niszczyć Europę i deportujmy wszystkich imigrantów. Czemu do was nie dociera, że Ci ludzie są niebezpieczni i nie warto dawać szansy nawet tym, którzy szukają lepszego życia.

@mirko_anonim: racja, wypier^#&ić wszystkich Polaków z UK, Holandii, Niemiec i tak dalej do naszego alfonslandu. ( ͡° ͜ʖ ͡°) ty też won do Polski na trasy wewnątrz kraju

A tak poza tym to srogie piguły milordzie bo
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: A teraz fakty. Za PiSu sprowadzono najwięcej migrantów w historii Polski. Na lewych wizach pewnie przybyło drugie tyle co pouciekało do Europy, a teraz Europa chce ich oddać. Tusk ogranicza migrcję. Ile wam trzeba tych dowodów? ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: a kto nam bedzie w Warszawce jedzenie dowoził jak Ty tym tirem europe bedziesz zwiedzal? Kolego, nie ma chetnych do podstawowej pracy, lepszej pracy nie ma przez co ludzie nie maja kasy wiec oczekuja tanich uslug podstawowych i tak sie to kreci
  • Odpowiedz
@Jariii: tak tak, statystyki z 2024 roku (więcej migrantów niż w roku 2023) pokazują że od czasów PiS migracja jest dalej tendencją wzrostową; w dodatku nasz obecny rząd nic w tej kwestii nie robi a na dokładkę niemcy co jakiś czas nam podrzucają kilku pigmentowododatnich
  • Odpowiedz
@Arizona221: W tym roku rząd to ostro przykręca. Niczego nie podrzucają takie są zasady Schengen, również częściowo zamknęli granicę.

obecny rząd nic w tej kwestii nie robi

Robi, ogranicza migrację ciapaków i wydaje wizy głównie Ukraińcom i Białorusinom.

https://demagog.org.pl/analizy_i_raporty/migracja-do-polski-za-rzadow-donalda-tuska-sprawdzamy-statystyki/
Jariii - @Arizona221: W tym roku rząd to ostro przykręca. Niczego nie podrzucają taki...

źródło: 881c4a1253c924ed6be25a8ed213e2128b5d943c6fb9337708a2dcb6c56074d6

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim jak nie zrobią porządku z policzeniem głosów to ja się wyleczylem już w wszyskich wyborów. Jechałem 140km żeby zagłosować a teraz się zastanawiam czy mój głos w ogóle był policzony. Kpina
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Prawdziwy_Oponiarz

chłop co jeździ TIRem na benzynę wydał wyrok ( ͡º ͜ʖ͡º)

Chodziło mi o chłopaków, którzy transportują cysterny ale z tira też spuszczają. Dlatego też jest sporo
  • Odpowiedz