mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
MisterMinister
@mirko_anonim: Wchodź na strony branżowe i szukaj zakładki kariera itd. wysyłaj indywidualnie przygotowane CV i List Motywacyjny pod daną firmę. Te setki CV w kosmos nic nie dają, później jedynie człowiek głupieje i podczas rozmowy się pyta: ale co to za firma, bo ja już nie pamiętam do kogo wysyłałem.
0
Aerwin
@mirko_anonim: Moze RocketJobs albo Linkedin?
0
luxkms78
@mirko_anonim Ja co prawda inna branża ale dla mnie zawsze najlepiej działał LinkedIn.
0
mirko_anonim
✨ Autor wpisu (OP): @Aerwin rocket strasznie zszedł na psy, kiedy tam były fajne oferty, a teraz albo nie ma nic albo same od firm hrowych... a linkedin to szkoda gadać xD

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
0
mirko_anonim
zdolny-człowiek-76: Też mnie zawsze to rozwala jak ktoś pisze, że trzeba wysyłać 250 cv tygodniowo xD a ja po zsumowaniu ogłoszeń z kilku portali plus szukanie ręczne przez Google, grupki i jakiś LinkedIn to tyle ofert nie mogę znaleźć przez dwa miesiące. Ci ludzie co tak piszą to albo nie mają zawodu i wysyłają jak leci na wszystko albo nie wiem, może wysyłają na stare oferty sprzed roku i fajrant.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
0
Aerwin
@mirko_anonim: w ogóle ostatnio jak szukaliśmy pracownika to nie dość że rocketjobs wyszedł jakoś mega drogo to praktycznie nie mieliśmy stamtąd konwersji.
0
Nieugiety
Nieugiety
@mirko_anonim teraz w Krk ciężko ludzi zwalniają więc się nie dziwię
0
TypowySeBastian_jest_typowy
TypowySeBastian_jest_typowy
@Nieugiety: Wincyj obcokrajowców. Będzie bardziej europejsko.
0
Nieugiety
Nieugiety
@TypowySeBastian_jest_typowy nie wiem czy więcej- w korpo zawsze ich było duzo
0
mirko_anonim
niezawodny-radykał-83: Pełna zgoda , bo co daje to wysyłanie CV jak i tak nikt tego nie czyta.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
0