@mirko_anonim: Wchodź na strony branżowe i szukaj zakładki kariera itd. wysyłaj indywidualnie przygotowane CV i List Motywacyjny pod daną firmę. Te setki CV w kosmos nic nie dają, później jedynie człowiek głupieje i podczas rozmowy się pyta: ale co to za firma, bo ja już nie pamiętam do kogo wysyłałem.
✨ Autor wpisu (OP): @Aerwin rocket strasznie zszedł na psy, kiedy tam były fajne oferty, a teraz albo nie ma nic albo same od firm hrowych... a linkedin to szkoda gadać xD
zdolny-człowiek-76: Też mnie zawsze to rozwala jak ktoś pisze, że trzeba wysyłać 250 cv tygodniowo xD a ja po zsumowaniu ogłoszeń z kilku portali plus szukanie ręczne przez Google, grupki i jakiś LinkedIn to tyle ofert nie mogę znaleźć przez dwa miesiące. Ci ludzie co tak piszą to albo nie mają zawodu i wysyłają jak leci na wszystko albo nie wiem, może wysyłają na stare oferty sprzed roku i fajrant.
@mirko_anonim: w ogóle ostatnio jak szukaliśmy pracownika to nie dość że rocketjobs wyszedł jakoś mega drogo to praktycznie nie mieliśmy stamtąd konwersji.
Ile to ja się nasłuchałem w życiu ostrzeżeń nt. "bab" od innych facetów, znajomych, przypadkowych różnych gości, z którymi gadałem. Najpierw jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO ŚLUBIE, "ehehe młody życia nie znasz, dopiero po ślubie zobaczysz co to za ziółko".
Potem, jak to babom wali na dekiel PRZY BUDOWIE DOMU, "ehehe młody zobaczysz co znaczą baby jak zaczniecie dom budować".
Na końcu słuchałem jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO
#ksiazulo Wszystko co mogło pójść nie tak to poszło - zbiorowa nagonka, widzowie nie uwierzyli w jego kłamstwa i się odwrócili od ksiazula, muala straciło swój status, jego kontent nie ma już dalej żadnego sensu, śmierć pracownika w fabryce robiącej pizzę, jeszcze wpadł filmik z babka dzień przed premierą. Jeszcze brakuje żeby ogłoszono że babka umarła w nocy po skosztowaniu pizzy. Jak widzę pudełko od tej pizzy to chce mi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta