Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Zgłoś sprawę właścicielowi, opisz sytuacje jak sprawa wygląda. Spróbuj go przekonać że sposób życia tego człowieka będzie przeszkadzał także kolejnym osobom, które on załatwi na twoje miejsce. Innymi słowy spróbuj aby wywalił jego, wtedy ty nie będziesz musiał się przeprowadzać. Tak jak ktoś wyżej wspomniał umów go na konkretną godzinę albo zadzwoń do niego jak kolejny raz zacznie mocniej śmierdzieć.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jak masz duszność to wezwij karetkę i się nie zastanawiaj. Nawet psikanie aerozolem na robale może dać takie efekty, i jak dostaniesz obkurczu oskrzeli, To bez leku wziewnego możesz miec problem, bo im więcej kaszlesz tym więcej ci podrażniają się drogi oddechowe i jeszcze więcej kaszlesz. Do tego teraz masz sezon pylenia traw, co też mogło się dodać do zanieczyszczenia powietrza.

Najsensowniej byłoby wynieść się gdzie indziej, zaprosić właściciela i
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wynajmij na miesiac pokój za 1k i wyprowadz sie z dnia na dzień - jeszcze dzisiaj, niestety w zyciu musimy miec poduszke finansowa nawet 1k na takie typu sytuacje. Sytuacja którą opisałes jest patologiczna i poprostu nie można jej argumentować "musze w tym mieszkaniu mieszkac jeszcze miesiąc" co to jest, obóz koncentracyjny ? baraki w holandii z agencji pracy ?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @WrzeCiOna
Cały dzień miałem spokój. Lokator wrócił o 20. Ok 21 już się zaczęły pojawiać te wonie a ja zaczałem mieć zawroty głowy.

@cartman_troll
To stancja. Typ w teorii jest urzędnikiem i ma wyższe wykształcenie jakieś.
Mam poduszke, chciałem wynająć coś sensownego by nie w----ć się na minę ponownie. Już w poprzednim mieszkaniu miałem ćpuna. Tu też jakiś pomylony im dalej w las tym
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @WrzeCiOna

i jak dostaniesz obkurczu oskrzeli, To bez leku wziewnego możesz miec problem, bo im więcej kaszlesz tym więcej ci podrażniają się drogi oddechowe i jeszcze więcej kaszlesz. Do tego teraz masz sezon pylenia traw, co też mogło się dodać do zanieczyszczenia powietrza.

Ogunie to jako astmatyk jestem non stop na lekach steroidowych wziewnych + na zatoki + antyhistaminowe.
Astma rozwinięta na
  • Odpowiedz