W jakim wieku jesteś? Na ile znasz siebie żeby wiedzieć, że w układzie żona+baba na boku nie zaangażujesz się w relację z kochanką? Jak znajdujesz możliwość oficjalnego otwarcia związku?
@mirko_anonim: zróbcie dziecko! Żarcik- ewakuacja ziomeczku.Trzeba się rozstać i zacząć coś kleić od nowa. Lepiej nie będzie. Pisze z perspektywy rozwodnika
@czescmampytanie: Debilu. Zdrada nastąpiła w wyniku wychłodzenia łóżka, to najczęstsza zdrada w związkach i małżeństwach, kończąca się rozpadem rodziny.
@mirko_anonim OPie zlituj się...albo żona albo kochanka. Postaw się na miejscu żony, wolałbys wiedzieć i się rozwieść czy nie mieścić się z rogami w drzwiach?
j--------e. niedawno pisałam o dobrym dniu i o największym koszmarze jaki mógłby mnie spotkać, czyli spotkanie z dzikami. właśnie widziałam się z trzema wielkimi gnojami. zamarłam chwilowo, ale żyje.
@mirko_anonim: nie napiszę, bo bagiety zrobią mi wjazd na chatę.
@totem_lesnych_ludzi: żaden cwel. Dobrze robi. Niech zdradza i się nie przyznaje żonie. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Dwulicowy debil jesteś i tyle.
@mirko_anonim: Zostawić różową, by mogła ułożyć sobie życie z kimś wartościowym.